Spalte: Sommerskjønn med Bahare Mirzaei

NØYE MED PRODUKTER: Bahare Mirzaei er opptatt av fukt og velger produkter etter ingredienser. Foto: Privat.

Bahare Mirzaei er har studert farmasi og jobber daglig med hudpleieprodukter. Her er hennes skjønnhetsrutiner og favorittprodukter i sommer.

Malene Emilie Rustad
Publisert:

MinMote har bedt et knippe kule og inspirerende damer om å dele sine beste skjønnhetstips og vaner i sommerferien. Siste distrikssjef hos ACO og hudpleie-ekspert Bahare Mirzaei. Les om EIRIN KRISTIANSEN TRIKS TIL GLØD her, SKJØNNHETSEKSPERTEN THAO KAKAOS RÅD her, IT-JENTE MARIANNA THEODORSENS FAVORITTPRODUKTER her, GINE MARGRETHE LARSENS BESTE TIPS her, DARJA BARRANIKS SOMMERANBEFALING her, BEAUTYBLOGGER CHIMOAS SMIKETRIKS her, SOPHIA LIES SOMMERPLANER her, LINN HELENA NILSENS DAGLIGE RUTINER her, MAJA HATTVANGS ENKLE SKJØNNHETSRUTINER her, ANNIKEN JØRGENSEN AKA ANNJORS KVISETIPS her, Farmen-aktuelle MAIKEN WAHLSTRØM NILSSEN her, HEGE AURELIE BADENDYCKS NYE KARRIERE her, MARIA SKAPPEL HOLZWEILERS SOMMERVANER her og SYNNØVE SKARBØS ULTIMATE SKJØNNHETSTRIKS her.

Hva er planene i sommer? – Jeg har vært på byferie i New York og badeferie i Hellas.

Mitt beste skjønnhetstriks for å føle meg fresh om sommeren er: – Fukt, fukt og fukt! Solen gjør at man ofte føler seg freshere i huden, men å solstrålene tørker jo ut huden så jeg bruker alltid en fuktighetsspray for å kunne gjenfukte huden kontinuerlig. Jeg er veldig glad i Rescue Mist fra Cosmica. Gjenfuktende ingredienser og vitaminer som beskytter mot frie radikaler. Den svake parfymen minner meg i tillegg om sommeren.

untitled link

Om sommeren har jeg denne hudpleierutinen: – Om høsten og vinteren bruker jeg produkter som inneholder mer aktive ingredienser, mens om sommeren så har jeg mer fokus på fuktighet og på å gi huden min en pause. Jeg bytter derfor ut syrebaserte med fuktbaserte produkter. Jeg renser huden morgen og kveld (alltid!), og påfører en ansiktssolkrem på ansiktet og halsen. De aller fleste ansiktssolkremer er fullverdige dagkremer så man trenger ikke noe annet. Jeg er veldig glad i Mattyfing Fluid SPF 50+ fra Cliniderm. Den har høy SPF og matter den huden slik at solpudderet sitter bedre (Terracotta bronzer fra Guerlain). Bytter alltid over til brun mascara og eyeliner om sommeren for å få en mykere look. Favorittene er Volume Effect False Cils fra YSL og Borjouis Contour Clubbing Waterproof eyeliner.

SMINKE

DETTE ER MAKEUPARTISTEN SOM SMINKER KJENDISENE.

Hvis jeg skal på fest, pleier jeg å: – Sminke øynene ekstra. Jeg er veldig glad i Natural Palette fra NYX. Den har den perfekte kombinasjonen av nude og bruntoner med noe glitter i slik at man får fremhevet øynene.

Er det ett sminkeprodukt jeg ikke klarer meg uten, så er det: – Bare Skin concealer fra Bare Minerals. Ekstremt drøy. Veldig lite som skal til!

Favorittneglelakken er: – Coca Cola Red fra OPI - perfekt rødfarge med oransje toner som får frem brunfargen bedre.

untitled link

Går jeg for en statement-leppestift, er det alltid: – Matt burgunderrød, men jeg er dessverre ekstremt dårlig på leppestift. Glemmer ofte at jeg har på meg leppestift og da ender man opp med at jeg ser ut som en sirkusklovn rundt munnen i løpet av kvelden. Mitt go-to leppeprodukt er derfor Clarins Instant Light Natural Lip Perfector i nude, brun og peachfarger (03,01 og 04). Gir perfekt glans, litt farge og mye pleie! Et perfekt alt-i-et produkt.

Min favoritt-sommerduft er: – Ellensia fra Penhaligons. Nydelig svak blomstrete duft som varer hele dagen.

Dette produktet dropper jeg om sommeren: – Foundation.

Sminketrenden jeg digger, men ikke tørr å prøve: – Edgy øyne - Synes det er kjempetøft med folk som tørr å eksperimentere med kajalen rundt øynene!

Min go to-sommerfrisyre: – Nylig klippet av meg halvparten av håret mitt og det er noe av det mest befriende jeg har gjort. Mye mindre vedlikehold og lettere å håndtere siden jeg har mye naturlig fall i håret. Setter opp håret når det er nyvasket, og lar det henge løst når det er tørt. Gnir litt hårspray i hendene og drar gjennom håret for å få litt kontroll på "babyhårene".

Publisert: