Fem ting som tar hjemmet ditt fra kjedelig til eksklusivt

Interiør januar

Det er ikke så mye som skal til for å oppdatere interiørstilen. Vi har trålet kjedebutikkene og funnet det fineste på budsjett.

Thea Roll Rakeng
Publisert:
Interiør januar

Gullbord fra Kremmerhuset. Foto: Produsenten

Interiør januar

Luktelys fra H&M. Foto: Produsenten

Interiør januar

Putetrekk fra Ellos.

Interiør januar

Teppe fra Ellos. Foto: Produsenten

Det er ikke så mye som skal til for at hjemmet for seg et løft på interiørfronten. Hvit og grønn marmor, gull og velour er typiske trendelementer som er i vinden akkurat nå, og kjedebutikkene er proppfulle av rimelige alternativer.

Noen ganger gjelder det å være litt modig og velge utradisjonelle møbler og pyntegjenstander som bryter med stilen du har fra før. På den måten vil hjemmet ditt fremstå mer spennende og oppsiktvekkende.

1. Marmor

interiør 2

Marmorbrett fra Mester Grønn. Foto: Produsenten

interiør 2

Marmorbrett med tredetalj fra Ellos. Foto: Produsenten

De siste årene har marmor virkelig tatt av på interiørfronten. Hvem drømmer vel ikke om en lekker kjøkkenbenk i hvit marmor kombinert med en børstet gullvask? Det gjør hvertfall vi. Den dårlige nyheten er at dette er svindyrt, og den gode er at det finnes erstattere. Både Mester Grønn og Granit har store og små marmorbrett og lysestaker til en billig penge.

LIVSSTIL

- Hjemme hos kjendisstylist Line Langmo

Disse brettene kan du enten plassere på kjøkkennbenken og ha krydder og oljer på, eller på stuebordet med lysestaker og en liten blomstervase.

2. Velour og fløyel

Stockholm 3-seters sofa, Sandbacka svart fra Ikea. 9995 kroner. Foto: Produsenten

Velour og fløyel skriker luksus, og er stoffet som løfter stuen din ti hakk. Både kjedebutikkene og de mer eksklusive butikkene har velourputer i freshe farger, men hvorfor ikke gå all in og kjøre på med en svart veloursofa fra Ikea? Trekket er avtagbart, så når du blir lei kan du bytte til et «vanlig» stoff.

Les også: Fem interiørtrender du bør se opp for

3. Gull

Interiør 1

Lampe Victoria fra Ellos. Foto: Produsenten

Interiør 1

Krukke formet som en ananas fra H&M. Foto: Produsenten

Gull er hottere enn noensinne og kommer ekstra godt til sin rett kombinert med marmor og velour👆. Det er viktig at det er balanse, og ikke for mye gull i interiøret, derfor er vårt beste tips å gå for en lampe, et par skåler til stuebordet og kanskje en lysestake?

MANN

Seks rimelige interiør-oppdateringer til studenthybelen

4. Etnisk inspirasjon

KELIM: Sprit opp sofaen med et par kelimputer i freshe farger. Patchwork-puter 2-pack fra Carpetvista.no, 581 kroner. Foto: Produsenten

Interiørartikler fra Marokko har vært i vinden en god stund, og nå har kjedebutikkene endelig hevet seg på trenden og produserer rimelige alternativer.

De originale teppene fra Beni Ourain er svindyre, men Ellos har et som ligner mistenkelig mye på den marokkanske teppeklassikeren. Og det til en liten brøkdel av prisen. Kelimputer med delikat mønster, eller et gammelt patchwork-teppe gjør seg også fint i stuen. Sjekk ut nettsiden Carpetvista.no for gode tilbud.

5. Frodige planter

Interiør 3

Monstera-plante fra Mester Grønn. Foto: Produsenten

Interiør 3

Pute fra H&M. Foto: Produsenten

Store grønne planter, helst med tropisk preg, er et must denne våren. Putetrekk, små bilder og duftlys med grønne blader er fine detaljer å freshe opp hjemmet med, som ikke koster skjorta. Det aller beste er så klart en stor, ekte plante og det fine med disse plantene er at de fleste trenger svært lite stell. Et stort pluss er også at de ofte koster rundt hundrelappen - mye plante for penge med andre ord.

Les også: Sjekk motehjemmet til Dagmar-selger Adeline Hermier

Publisert:

Finn mer innhold om: