Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Januarspalten: Yogentusiast Vibeke Klemetsen

FRISK START: Vibeke Klemetsen drikker tykke smoothies året rundt - også i kalde januar. Foto: Privat

Freshe smoohier, yoga og kos med familien er det som lyser opp januar for Vibeke Klemetsen.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Vintermånedene kan oppleves tunge og mørke - derfor har MinMote bedt flere kjente norske kvinner dele hvordan de sørger for en fresh og god start på året. TV-profil Vibeke Klemetsen er førstemann ut.

Yogalæreren og programlederen prøver å bruke minst mulig energi på å la seg plage av kulden og mørket i januar, og heller fokusere på det som er bra med årstiden.

KJENDIS

La deg inspirere av Mette-Marits ti beste antrekk i 2015 her.

VARMENDE: Slutt og klag og pakk deg heller inn i varme klær, oppfordrer Vibeke. Strikkegenser fra Ganni, 1449 kr. Foto: Produsenten

Morgenen begynner eks-værmelderen gjerne med en mettende smoothie, før hun prøver å komme seg på yoga. Klemetsen, som også har laget en egen kashmirkolleksjon,har delt både smoothieoppskriften og en rekke andre skjønnhetstips med MinMote:

Vinteren blir koseligere og lettere å takle hvis man: Bruker vinteren for hva den er verdt! Drar på fjellet og stå på ski, gjør hyggelige ting inne, tenner opp i peisen og leser en god bok, inviterer venner på middag og slutter å irritere seg over at det er vinter og kaldt. Tenk heller på hvor heldig vi er som har disse fire årstidene. Nyt hver og en av dem.

Her er oppskriften på Tone Damlis skjønnhetssmoothie også.

Slik gjør jeg vintermorgenene lysere: Kommer meg opp så tidlig som mulig og drar på yoga. Jo tidligere jo bedre, siden det gir enda bedre fokus. Da blir selv vintermorgenen lysere.

STOR FAN: Klemetsen elsker yoga - og helst skal den gjøres om morgenen. Foto: Privat

Min ultimate vintersmoothie: 2 dl eplejuice, 1 dl vann, litt isbiter, 1 banan, 1/2 avokado, 2 cm ingefær, saft fra ½ lime, ½ ts kanel, 1 ts kokosolje - og jeg pleier også a ha i litt supermatpulver.

Ha alle ingrediensene i en blender og kjør godt. Så enkelt!

Min «go-to» middagsrett i januar: Jeg har fått helt dilla på kikertkaker og lager dem i alle varianter.

Skjønnhetsproduktet som alltid får meg til å føle meg fresh: Rudolph Care Acai Anti-aging Facial Oil og Blemish Balm fra Dr. med. Christine Schrammek.

Trykk på bildene for å se merke og pris:

vibekes tips1

Açai Anti-ageing Facial Oil fra Rudolph Care hos Coverbrands.no. Foto:Produsenten

835,-
Gå til butikk
vibekes tips1

Miracle Salve fra Burt's Bees. Foto: Produsenten

159,-
Gå til butikk

Disse produktene hjelper mot vinterhud og kulde: Special Care Cream fra Dr. med. Christine Schrammek beskytter mot kulde og vind og er dessuten en veldig deilig hverdagskrem. Burt's Bees Miracle Salve er også en god og beskyttende vinterkrem.

LESESTOFF: Vibeke kobler gjerne av med en yogabok og en varmende grøt. Foto: Privat

Når julelønnen er shoppet opp og det er lenge til neste lønning, får jeg pengene til å vare litt ekstra ved å: Prøve å kun kjøpe det jeg trenger eller sparer heller til reiser, kunst eller til vi skal pusse opp kjøkkenet i 2016. Men det gjelder egentlig året rundt - jeg shopper generelt ganske lite, så kjenner sjelden på akkurat dette.

Kosetøy jeg sverger til i januar: Deilig ull - helst min egen kashmir-kolleksjon. Ellers sverger jeg til yogaplagg - men gjerne ekstra myke og løstsittende.

LIVSSTIL

Det deiligste kosetøyet akkurat nå!

Dette roer meg hvis jeg er sliten og stressa: Yoga, familietid, ta et bad eller lese en bok.

Drømmeplagget mitt denne vinteren: En jumpsuit i kasjmir!

Publisert:

Finn mer innhold om: