Årsoppsummering: Tone Damli

TRAVEL DAME: Den seks uker lange California-ferien med datteren Billie og samboeren Markus Foss, er det Damli trekker frem som høydepunktet i 2015. FOTO: STIAN GREGERSEN, VG

Popstjerne, småbarnsmor og stilikon Tone Damli (27) har i løpet av året blitt huseier og USA-frelst. Slik oppsummerer hun høydepunktene i 2015.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

MinMote har bedt en rekke norske kjendiskvinner om å oppsummere året som har gått - Tone er førstemann ut.

Det er ikke til å legge skjul på - livet som småbarnsmor til Billie (1,5) er hektisk. Likevel har Damli rukket å tilbringe nesten to måneder i California Los Angeles, kjøpt millionvilla i Bærum med samboeren Markus Foss (33), sagt i fra seg Idol-avtalen, spilt poker og relansert bloggen,for å nevne noe.

Her er Tone Damlis oppsummering av 2015:

Dette var mest stas i 2015: Hmm... Jeg tror faktisk det må være USA-reisen vår som varte i seks uker. Det var meg, Markus og Billie som dro og det var noen kjempefine uker. Turen står absolutt ut som et høydepunkt i år. Jeg er jo så glad i USA, og spesielt Los Angeles.

KJENDIS

Sjekk Tone-badedrakten som fikk Instagram til å koke

Kom i julestemning med Trendguiden her:

Trenden jeg ble lei av: Jeg har egentlig ikke gått lei av noen trend i år, men det var ett plagg jeg ikke fikk helt til å passe. De skjørtene som stopper litt under knærne har jeg funnet ut at ikke er helt meg. Selv om jeg synes det kler så mange andre, var jeg ikke noe fin det selv. Men jeg prøvde meg!
Råeste kulturopplevelse: Det er begrenset hva jeg får gått på som småbarnsmor, men jeg fikk meg en tur på kino for en liten stund siden da! Vi så «Everest» - veldig kul film.

Favorittplagg: Slengbukser, helt klart.

Det beste jeg spiste: Jeg tror jeg må trekke frem restauranten The Ivy i Los Angeles. For det er for meg alltid en vinner, og en klassiker for turister når de reiser til Los Angeles. Men der er det bare såå godt. Jeg elsker alt de har på menyen.

Favorittkontoene å følge på Insta: Av fashion-folk så liker jeg @sincerelyjules, også liker jeg David Beckham, og Markus Foss, hehe...

Les også: Motemagasin fikk kritikk for skjult reklame i Tone Damli-intervju

Beste låt: Cant feel my face- Weeknd & Jealous- Nick Jonas (da de minner meg om ukene våre i USA). Dette året har jo bydd på så sjukt mye bra musikk, nesten umulig å plukke ut en låt!

Stilen jeg kjørte mest: 70-tallsstilen helt klart. Det er en klar vinner på motefronten i år.

Les også: Fem hårbånd à la Tone Damli

Publisert:

Finn mer innhold om: