Sommerspalten: Moteblogger og innkjøper Annabel Rosendahl

HAR PEILING: Annabel velger ut hvilke klær som skal selges på Høyer, og blogger under eget navn. Hun er dessuten er kjent fjes på den internasjonale street stylescenen. Foto:annabelrosendahl.com

Det perfekte instabildet blir knipset på stranden når Høyer-innkjøper Annabel Rosendahl setter snuten mot Cannes i Frankrike.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

MinMote har bedt et knippe inspirerende og reiseglade damer om å dele sine beste tips og vaner når de drar på sommerferie. Først ut et moteblogger og «head buyer» i Høyer, Annabel Rosendahl.

Hit går reisen: Til Cannes i Frankrike.

I kofferten har jeg: Med meg alt for mye. Reiser direkte fra en innkjøpstur i Paris så det blir nok overvekt. Men med på tur er bikinier, tunikaer, og mange denimshorts. Jeg elsker den bohemske stilen om sommeren.

For reisedager og lange flyturer har jeg på meg: Jeg er lite praktisk når jeg reiser og har ofte på meg det samme jeg ville tatt på til en hvilken som helst

​dag​. Antrekket kan gjerne bestå av blant annet spisse boots​ hvis det er det jeg føler for den dagen, så hovne føtter blir ekstra ille.

MOTE

Slik fikk Annabel kremjobb i motebransjen

A post shared by Annabel Rosendahl (@annabelrosendahl)

Her bor jeg: På et hyggelig lite boutiquehotell en gate opp fra stranden. Har bodd samme sted før og vært veldig fornøyd. På stranden leier man solsenger uansett, så det er ikke noe poeng med basseng på hotellet.

KLÆR

Fem hotte bikinimerker du bør se opp for

Dette spiser jeg til lunsj: Lunsjen blir ofte på ​de forskjellige resturant og cafeene på ​stranden, og maten er som regel alltid god. Det er også her det er flest folk på dagtid, og jeg elsker å se på mennesker når jeg sitter å nyter en lunsj. Derfor beveger jeg meg ikke så mye oppover i byen rundt lunsjtider. Fisk og skalldyr er alltid godt og fresht i Cannes!

På stranden har jeg på meg: Bikini! Over kan jeg ha en linskjorte og shorts eller en tunkia​. Et strandnett og hawaianas, og jeg er good to go!

Dette shopper jeg: ​J​eg pleier ikke shoppe så mye på ferie, men det er mange inspirerende butikker​ ​i Cannes. På Croisetten ligger alle de store designerbutikkene, så jeg drar alltid innom for å la meg inspirere​. I Rue d´Antibes ligger det mange spennende butikker med alt fra bikinier til smykker. Le Grand Bazar har blant annet de fine smykkene fra Aurelie Bidermann jeg er glad i.

LIVSSTIL

Derfor mister du brunfargen på flyet

Her spiser jeg middag: Baoli er kult og serverer deilig Asian fusion og en dose god stemning på kvelden, men ​Bar Bobo​ er favoritten. Her serverer de små deilige retter, prøv gjerne quinoa salaten eller tuna tartar! Rett over gaten ligger super hyggelige Pastis som serverer byens diggeste pizza.

A post shared by Annabel Rosendahl (@annabelrosendahl)

De beste drinkene får du på: På stranden!

Mitt go to-skjønnhetstips på ferie er: Bruk solkrem. Jeg har angst for å bli brent så jeg bruker 50 i ansiktet i tillegg til å ligge under parasoll. Jeg hater å se ut som en rød hummer i ansiktet.

untitled link

Det ultimate instabildet tar jeg: Av de fine parasollene på beachen, av palmer eller den fine strandpromenaden i Cannes.

Sjekk ut den siste episoden av Trendguiden:

Publisert:

Finn mer innhold om: