10 Instagram-kontoer som inspirerer oss nå

INSPIRERENDE: Det er vel ikke bare vi som vil lage en deilig brunsj når vi ser bilder som dette?

Dette er innholdet vi drømmer oss bort i akkurat nå.

Malin Gaden
Publisert:

Det er kanskje offisielt vår ifølge kalenderen, men det føles ikke helt sånn ennå. Derfor har vi tatt til Instagram for å drømme oss bort i både vårlig og sommerlig inspirasjon.

For når været er litt grått og man tusler til jobb i våt snø, så er det ikke lett å bli inspirert. Heldigvis finnes det så mange kule folk på Instagram som inspirerer oss daglig!

Enten det er til å lage noen deilige retter, eller om det er å sy om duken som ligger på loftet til bestemor.

Hannes Maurtizson

Når vi scroller oss gjennom Instagram-feeden til Hannes Maurtizson, får vi umiddelbart lyst til å tapetsere veggene, fyre i peisen og bake noe godt. Leiligheten i Göteborg oser av kos og god stemning. Vi kommer gjerne på søndagsbrunsj!

Johanne Kohlmetz

Om det er noen som skal få oss til å sy både jakker, vesker, topper og skjørt av gjenbruksmaterialer, så er det Johanne Kohlmetz. Garderoben hennes skriker vår og sommer, og det er akkurat det vi er på utkikk etter nå. Hun inspirerer virkelig til å dra på jakt etter lekre vintagestoffer og sy de om til plagg vi vil ha glede av i lang, lang tid.

GJØR DET SELV

Sy vaffelkjole: Fæbrik x MinMote

Johanne Kohlmetz on Instagram: "Er 100% klar på at gå foråret i møde iført den her fine indiske jakke, som jeg købte i weekenden. Syet af gamle håndquiltede tæpper, århwauw hvor synes jeg bare det er så oooptur at alverdens slags gamle tekstiler, i disse år især, bliver gentænkt og brugt på nye smukke måder💫"

Matverkstan

Noen dager føles det som om sommeren er ganske langt unna, men når vi titter inn på kontoen til Matverkstan får vi umiddelbart vår- og sommerstemning. Vi blir også inspirert til å lage fantastiske matretter, som inkluderer alt fra soppravioli til sitronkake med valmuefrø.

Betina Goldstein

Dersom du er på utkikk etter en enkel manikyr som likevel har det lille ekstra ved seg, er det kontoen til Betina Goldstein du skal sjekke ut. Hun er negleartist for Chanel og har fikset neglene til stjerner som Zoë Kravitz, Margot Robbie, Salma Hayek og Julia Garner.

Sasimbvintage

Nylig oppdaget vi kontoen Sasimbvintage. En konto som viser frem antrekk bestående av vintageplagg, og hvis vi har forstått rett, så går det til tider an å kjøpe klær derfra også. Kjøp eller ei, vi er i hvert fall inspirerte til å kopiere noen av de kule looksene fra denne kontoen.

Sussie Frank

Den danske boligstylisten har et hjem vi gjerne flytter inn i så fort som mulig. I tillegg legger hun stadig vekk ut glimt fra hennes kreative prosjekter, og vi får alltid lyst til å gjøre akkurat det samme som henne!

Monikh Dale

Stylist og skribent Monikh Dale setter alltid sammen superlekre antrekk. Dersom du våkner en dag og kjenner at du vil ha på deg et behagelig antrekk, men samtidig se litt kul ut, så er dette kontoen for deg. Vi er også litt opphengt i det fantastiske spisebordet hennes som støtt og stadig tar bilde foran.

Camilla Perkins

Her om dagen dukket et fantastisk motiv opp i feeden vår på Instagram, og vi har ikke klart å slutte å tenke på det siden. Dette fargerike og sommerlige verket er skapt av Camilla Perkins og Amalie Maxwell. Om det skulle falle i smak kan du bare titte videre på Instagram-kontoen. Der kryr det nemlig av flotte motiver.

Sarah Elise

På utkikk etter inspirasjon til fargerike strikkeplagg? Da har du kommet til rett sted! Instagram-kontoen til Sarah Elise oser av deilig strikkeinspirasjon. Fargerik strikk er noe som absolutt skal tas i bruk denne våren og sommeren. Og høsten og vinteren.

Havre Studio

Blazeren er en garderobefavoritt for mange, og det finnes flere måter man kan sette sitt eget preg på den populære jakken. Havre Studio er et merke som nøye plukker ut vintageplagg og deretter redesigner dem. Vi har falt spesielt for kontrastblazeren deres. Her kan du få et helt unikt plagg, men samtidig kan du også inspireres til å prøve å lage noe lignende hjemme.

Publisert:
Malin Gaden
Malin er journalist i VG. Hun skriver saker innenfor MinMotes kategorier interiør, skjønnhet og mote, men har også stor interesse for å utvikle nye ideer og konsepter for merkevaren.

Finn mer innhold om: