Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

De beste merkene og butikkene: Her kjøper du bikini på nett

nettbikini topp

Noen ganger frister det mer å klikke hjem drømmebikinien fra sofakroken enn å synde seg inn og ut av et trangt prøverom. MinMote guider deg til de beste badetøymerkene – og hvor du får tak i dem.

Martine Lunder Brenne
Publisert:
nettbikini topp

Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten

nettbikini topp

Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten

Sommeren nærmer seg, og kanskje er du på jakt etter årets bikinifavoritt. Og når det gjelder shopping kjenner de fleste av oss følelsen av et litt for trangt prøverom, gulaktig belysning og en litt utålmodig butikkmedarbeider som helst vil du skal være ferdig med prøvingen før du har begynt.

Se også vår badespesial i Trendguiden:

Og særlig når man skal handle badetøy, trenger man kanskje den ekstra tiden og roen til å finne den perfekte bikinien eller badedrakten. Kan du droppe prøvingen, er det derfor ingenting i veien for å gjøre kuppet på nett.

Er det ok å sole seg toppløs?Sjekk ekspertenes tips her!

Budsjett: Asos.com og HM.no

nettbikini1

Bikini fra Asos.com. Foto: Produsenten

205,-
Gå til butikk
nettbikini1

Bikini fra H&M. Foto: Produsenten

149,-
Gå til butikk

Er du typen som blir fort lei av bikinien din, og kanskje vil ha et par nye å velge i hver eneste sesong? Det finnes haugevis med rimelige merker og butikker - og du kommer ikke unna gode gamle Hennes & Mauritz, som har bikinier i de fleste farger og fasonger. Nettgiganten Asos.com er et godt alternativ hvis du er ute etter noe litt annerledes - sjekk deres eget bikinimerke Asos for ut ungt uttrykk til lave priser.

MinMote.no - Norges største moteside

Klassikerne: Zalando.no og Net-A-Porter.com

nettbikini2

Bikini fra Zimmerman hos Net-A-Porter.com. Foto: Produsenten

2625,-
Gå til butikk
nettbikini2

Badedrakt fra Calvin Klein hos Zalano.no. Foto: Produsenten

829,-
Gå til butikk

Det er en grunn til at noen bikinimerker holder seg populære sesong etter sesong – de lager klassiske, velsittende badetøy som fornyer seg akkurat nok til at du føler du ikke har sett det før. Seafolly er blant de mest kjente med sine feminine og flatterende rytsjebikinier, mens Calvin Klein har sitt klassiske sporty snitt - og hos Zalando er utvalget stort, pluss at du slipper toll. Er du ute etter skikkelig luksus bør du sjekke merkene Norma Kamali, Zimmermann og Melissa Odabash (særlig strandkjolene til sistnevnte!), og det beste utvalget får du hos Net-A-Porter.com.

Skal du på storbyferie til New York?Her er tipsene du ikke bør gå glipp av!

Bohemsk: Freepeople.com og Revolve.com

nettbikini3

Bikini fra For Love & Lemons hos Revolve.ocm. Foto: Produsenten

1216,-
Gå til butikk
nettbikini3

Badedrakt fra Freepeople.com. Foto: Produsenten

1462,-
Gå til butikk

Liker du bohemske badedrakter og bikinitopper som funker like bra til fest som til strand, er du nødt til å ta en titt i nettbutikken Freepeople.com. Det beste utvalget av hvite eller duse heklebikinier finner du på merkets egne nettsider – som sender til hele verden. Sjekk også Revolve.com for samme uttrykk - de fører blant annet det frekke badetøyet til kjendisfavoritten For Love & Lemons.

Plus size: Forever21.com og Swimsuitsforall.com

nettbikini4

Bikini fra Swimsuitsforall.com. Foto: Produsenten

443,-
Gå til butikk
nettbikini4

Bikini fra Forever21.com. Foto: Produsenten

167,-
Gå til butikk

Flere kjeder fører egne underlinjer for større størrelser, og en av de fineste finner du hos rimelige Forever21. Her finner du alt fra retroinspirerte bikinier til klassikere. Swimsuitsforall.com er også verdt en titt. Modell Ashley Graham har nettopp designet en superhot kolleksjon for siden, og størrelsene går fra amerikans 8, opp til 34.

Publisert:

Finn mer innhold om: