Sommerspalten: Kjendisstylist Line Langmo

Iført slitte Levi's-shorts og bikini fra Missoni nyter kjendissstylist og moteblogger Line Langmo late dager på stranden i St. Tropez. Her er hennes ultimate ferietips.

Foto: @Linelangmo. Gjengitt med tillatelse.

Foto: @Linelangmo. Gjengitt med tillatelse.

Foto: @Linelangmo. Gjengitt med tillatelse.

Foto: @Linelangmo. Gjengitt med tillatelse.

MinMote har bedt et knippe inspirerende og reiseglade damer om å dele sine beste tips og vaner når de drar på sommerferie. Andremann ut er kjendisstylist og moteblogger Line Langmo - les Annabel Rosendahls Cannes-tips her!

Hit går reisen: Frankrike. Vi bor i Les Issambres der vi har hus, men reiser på turer til St.Maxime, St.Tropez, Saint Paul de Vence og Cannes.

I kofferten har jeg: Avkuttede denimshorts fra Levi's, basic t-skjorter fra Elle&il, bikini fra H&M og Missoni og solbriller. Et par høye hæler og flate sandaler, i tillegg til noen løse og lette sommerkjoler som kan pyntes opp og ned fra strand til kveld. Favoritten for tiden er en blomstrete fra Mardou & Dean.

For reisedager og lange flyturer har jeg på meg: Noe som er behagelig, så det går gjerne i jeans med god stretch, en tynn genser og et stort skjerf som også kan brukes som pledd. I og med jeg er gravid er også støttestrømpene på. Hehe...

Her bor jeg: I huset vårt i Les Issambres, eller på Hotel DES Lices i St Tropez.

Dette spiser jeg til lunsj: Grønnsaksfatet på Le Club 55 er en favoritt blant store og små, pluss grillet dorade og markjordbær til dessert. Ellers går det i lokale restauranter der carpaccio, caprese og moules frites er favorittene.

På stranden har jeg på meg: Bikini, en turban på hodet og solbriller fra Ray Ban, og ikke minst SPF 50!

Dette shopper jeg: Så lite som mulig, men i St Tropez er det et must å dra innom sandalbutikken og få laget seg et par spesiallagede sandaler. Og så klart makroner på La Duree.

Her spiser jeg middag: Vi spiser gjerne middag hjemme i huset, og jeg elsker å gå på markedene og kjøpe lokale råvarer. Gode råvarer tilberedt så enkelt som mulig er det beste jeg kan få. Hummer på grillen, kokt artiskokk eller mamma sin lammecarré med verdens beste ratatouille. Nam!

De beste drinkene får du på: De beste drinkene får du på Maison Blanche i St Tropez. Mojito royal'en som de serverer der, med blandevann erstattet med champagne er fantastisk. Men det holder lenge med en! Ellers så er et iskaldt glass rosévin det beste jeg kan få.

Mitt go to-skjønnhetstips på ferie er: Jeg elsker å besøke franske apoteker, og der hamstrer jeg produkter man ikke får tak i hjemme. Rensevann fra Bioderma, Homoplasmine til lepper og tørre områder, Biafin til solmettet hud, tørrsjampo fra Kloraine og ansiktsspray fra Caudalie.

Det ultimate instabildet tar jeg: Litt av alt egentlig - både strand, stemning, maten på Club 55 eller av lykkelige lille Olivia når hun får løpe barbeint rundt i sanden og bade så mye hun vil!

Se også sommerens fineste badetøy i Trendguiden her:

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?