Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Spalte: Sommerskjønn med Anett Ringstad

Anett cover

Gründer og butikkeier Anett Ringstad innrømmer at hun har gått for samme look siden hun lærte å sminke seg. Her er hennes planer og favorittprodukter i sommer.

Malene Emilie Rustad
Publisert:
Anett cover

@anettringstad

Anett cover

@anettringstad

MinMote har bedt et knippe kule og inspirerende damer om å dele sine beste skjønnhetstips og vaner i sommerferien. Femtende kvinne ut er gründer av Colina klesagentur og eier av Ganni-butikkene i Norge, Anett Ringstad. Les om EIRIN KRISTIANSEN TRIKS TIL GLØD her, SKJØNNHETSEKSPERTEN THAO KAKAOS RÅD her, IT-JENTE MARIANNA THEODORSENS FAVORITTPRODUKTER her, GINE MARGRETHE LARSENS BESTE TIPS her, DARJA BARRANIKS SOMMERANBEFALING her, BEAUTYBLOGGER CHIMOAS SMIKETRIKS her, SOPHIA LIES SOMMERPLANER her, LINN HELENA NILSENS DAGLIGE RUTINER her, MAJA HATTVANGS ENKLE SKJØNNHETSRUTINER her, ANNIKEN JØRGENSEN AKA ANNJORS KVISETIPS her, Farmen-aktuelle MAIKEN WAHLSTRØM NILSSEN her, HEGE AURELIE BADENDYCKS NYE KARRIERE her, MARIA SKAPPEL HOLZWEILERS SOMMERVANER her og SYNNØVE SKARBØS ULTIMATE SKJØNNHETSTRIKS her.

Hva er planene i sommer? – Denne sommeren har jeg gledet meg ekstra mye til. Vi har hatt to butikkåpninger og en meget travel høst, og derfor unner vi oss fem uker med ferie. Vi har vært i Spania i tre uker og nå venter to uker med ferie i Norge. Jeg merker at jeg gleder meg veldig til de to ukene med ferie i Norge og Kragerø. Norsk sommer er det aller beste. Det er noe spesielt med den crispy luften og norske sommerkvelder.

Les også: HJEMME HOS ANETT RINGSTAD.

Mitt beste skjønnhetstriks for å føle med fresh om sommeren er: – Bruke så lite sminke som mulig og jeg må si at det hjelper veldig med litt farge og sol på kroppen.

SMINKE

HER ER MAKEUPARTISTEN SOM SMINKER KJENDIS-NORGE.

Om sommeren har jeg denne hudrutinen: – Jeg bruker solfaktor 50 i ansiktet hver eneste dag, og i år bruker jeg solkremen fra Sisley. I tillegg bruker jeg et pigment-serum morgen og kveld. Jeg har fått en del pigmentflekker i pannen etter to graviditeter så serumet jevner ut pigmentene. I tillegg elsker jeg solkremene fra Rudolph Care som er 100% parabenfrie og økologiske.

Er det ett sminkeprodukt jeg ikke klarer meg uten, så er det: – Jeg sverger til sminke fra Armani og bruker dette også på sommeren. På sommeren liker jeg best å ha en så fresh look som mulig med masse glød og highlight. I tillegg bruker jeg kroppsoljen fra Nuxe med shimmer.

MinMote.no - Norges største moteside

Favorittneglelakken er: – Jeg har vel egentlig ingen favoritt, jeg er ekstremt glad i Shelllack. Det er perfekt å bruke når man jobber med klær hvor neglene fort blir veldig sprø og knekker ekstremt fort.

Anett produkter

Leppestift fra Giorgio Armani hos feelunique.com

305,-
Gå til butikk
Anett produkter

Parfyme fra Escentric Molecules hos coverbrands.no

1095,-
Gå til butikk
Anett produkter

Tørrsjampo fra Oribe hos net-a-porter.com

400,-
Gå til butikk
Anett produkter

Kroppsolje fra Nuxe hos boozt.com

509,-
Gå til butikk
Anett produkter

Solkrem fra Rudolph Care hos coverbrands.no

350,-
Gå til butikk
Anett produkter

Solkrem fra Sislye hos vita.no

1330,-
Gå til butikk
Anett produkter

Bronzer fra The Body Shop

259,-
Gå til butikk

Går jeg for en statement-leppestift, er det alltid: – Armani Lip maestro er en lipgloss og leppestift i ett med masse farge. Jeg elsker 503 som er knall rød.

MinMote.no - Norges største moteside

Min favoritt-sommerduft er: Molecule 01

Dette produktet dropper jeg om sommeren: – Jeg pleier å bruke Armani sin dekkende foundation Designer Lift, men om sommeren så dropper jeg denne. Jeg går heller for en lettere variant og litt solpudder. Jeg er veldig glad i solpudderet Baked to last bronzer fra Body Shop.

Sminketrenden jeg digger, men ikke tør å prøve: – Jeg skulle gjerne turt å gå mer uten mascara og med kun leppestift. Jeg går som regel alltid for det motsatte, mye mascara og eyeliner som jeg har gjort siden jeg startet å sminke meg.

Min «go to»-sommerfrisyre: – Jeg har kort hår som krever litt mer enn langt hår på sommeren. Det er ikke så fint med bustete kort saltvannshår som med langt, det får hvertfall ikke jeg helt til. Men jeg liker veldig godt å ha lette, litt rotete krøller som jeg styler med gold lust dry shampoo fra Oribe.

HÅR

SLIK LAGER DU SOMMERENS FINESTE FRISYRE.

A post shared by Nicole Systrom (@nicole)
Publisert: