Vårens kuleste DIY-prosjekt

Foto: Elise Alexandra Gulbrandsen/MinMote.

Slik kan du enkelt lage Insta-skumtrenden hjemme.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Har du lagt merke til at boblete «popcorn»-interiør har blitt en hit på Instagram?

Hjemme hos flere it-jenter og motepersonligheter har noen spesielle møbler og interiør-elementer dukket opp den siste tiden, også interiørekspertene fortalte om trenden for kort tid siden.
Til felles har de at de er boblete, og nærmest ser ut som popcorn.
MinMote måtte teste trenden, og det beste av alt - det er skikkelig enkelt og et gøyalt mini-prosjekt.
Det du trenger er et lite møbel eller en interiør-detalj som et speil, blomsterpotte eller lampe og byggskum. Det er bare fantasien som setter grenser for hva du kan skumme ned. Vi testet med å lage store skum-detaljer på et gammelt speil.

Slik gjør du:

• Sørg for å ha et underlag du ikke er redd for under. Dette kan man også gjøre utendørs. Vask så nøye av tingen du skal skumme ned.

• Skum i vei! Vi brukte et klassisk helårs byggskum som ekspanderer. Det betyr at skummet kommer til å ese ut, og det er det som gir den morsomme effekten. Til dette speilet med et tykt lag skum brukte jeg to flasker.
OBS! Byggskum er kjent for å være en miljøversting, så tenk deg nøye om før dette er en trend du kaster deg på.

• La det tørke. Overflaten var tørr etter ca 1,5 time, og over natten var hele skummet stivnet. Nå kan du velge om du vil male ditt lille DIY-prosjekt i en spennende farge. Her kan du gjerne bruke spraylakk.

Foto: @elisealexx

Danske Anna Louise Kragelund står bak dette speilet:

La deg inspirere til egne skum-prosjekter her:

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.