Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Påskespalten: EGER-direktør Nina Buzzi

Nina buzzi påskespalte

Direktør for EGER og moteblogger Nina Buzzi vil gjerne ha både e-stoffer og gavekort på grønn juice i påskeegget.

Martine Lunder Brenne
Publisert:
Nina buzzi påskespalte

Semsket skinnkåpe fra Mango. Foto: Produsenten

1199,-
Gå til butikk
Nina buzzi påskespalte

Solbrilelr fra Ray Ban. Foto: Produsenten

864,-
Gå til butikk
Nina buzzi påskespalte

Sko fra Aquazzura. Foto: Produsenten

4817,-
Gå til butikk
Nina buzzi påskespalte

PÅSKEKLAR: Nina Buzzi har opplevd både sin beste og verste påskeferie i Oslo. I år gå turen til Marbella. Foto: Privat

MinMote har bedt en rekke kule damer om å dra oss gjennom påskeferien og vårforberedelsene deres. Nina Buzzi er andremann ut. Her kan du lese om Ida Fladens påsketradisjoner.

Moteblogger og direktør for luksusvaremagasinet EGER, Nina Buzzi, klarer nesten ikke å vente til hun kan omfavne vår- og sommergarderoben for fullt. Hvis hun skal investere i ett plagg denne våren, mener hun det må være en semsket skinnkåpe, gjerne fra det franske motehuset Sandro.

Se også: 11 freshe topper til våren

Slik tilbringer Nina late helligdager i påsken:

Syden-, by- eller fjellferie i påsken?

- Etter lange, kalde og mørke vintre ser jeg alltid på påsken som første del av våren, så for meg blir det uaktuelt å oppsøke enda mer vinter på fjellet. I år går reisen til Marbella.

Og hva er i så fall det perfekte antrekket der?

- Jeg pakker ned antrekk av hverdagskjoler, pumps, A-line-skjørt og blazere, gjerne i litt 70-talls stil. Jeg klarer nesten ikke vente til å endelig få av meg de sorte strømpebuksene og de sorte vinterbootsene for våren, og jeg gleder meg over å endelig bruke farger på klærne igjen.

KLÆR

Åtte vårkjoler som passer perfekt til familieselskap i påsken

Hva er ditt beste påskeminne?

- Et kanskje kjedelig svar men mitt beste påskeminne er faktisk en bypåske jeg hadde i Oslo. Jeg trente hver dag, fikk nok søvn, og følte jeg fikk brukt Oslo maksimalt, uten at det var for mange mennesker overalt. Men min verste påske var også i Oslo, så alt avhenger av hva man gjør det til.

Hvilke solbriller går du for i år?

- Jeg er veldig glad i de klassiske solbrillene mine fra Tom Ford som jeg har hatt i flere år, og jeg har egentlig ikke behov for å kjøpe nye. Jeg liker også de klassiske pilotbrillene fra Ray Ban veldig godt, kanskje det blir neste kjøp.

TILBEHØR

De fineste solbrillene i vår

Go to-skjønnhetsprodukt denne våren?

- Jeg elsker duftene til Serge Lutens som jeg kjøper på Heaven Scent på EGER. Og så er det kontinuerlig solfaktor 50 i ansiktet. Dette starter i påsken og pågår ut oktober. Jeg har en tendens til å overdrive litt med den solkremen.

HUDPLEIE

Slik sminker du tørr hud

Hva vil du helst ha i påskeegget?

- I påskeegget vil jeg gjerne ha sukker og e-stoffer, nettopp fordi jeg lever ganske sunt ellers. Og et gavekort på grønnsaksjuice fra Fresko som jeg kan benytte meg av når påsken er over.

Hvis det er ett plagg du skal investere i denne våren, hvilket er det?

- Jeg vil gjerne investere i en fin vårkåpe, gjerne i semsket skinn i ekte 70-talls stil. Sandro pleier å ha fine semskede kåper.

Hvilken bok anbefaler du?

- Alle bøkene til Siri Hustvedt.

Publisert: