Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Feel good-spalten: Designer og gründer Marthe Kveli Valeberg

Marthe Kveli Valeberg

Klesdesigner og eier av MagMaLou, Marthe Kveli Valeberg, har flere gode tips til hvordan du kan gjøre det beste ut av kalde januar. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:
Marthe Kveli Valeberg

Kosesokker fra Cubus. Foto: Produsenten

69,-
Gå til butikk
Marthe Kveli Valeberg

Hettegenser fra H&M. Foto: Produsenten

399,-
Gå til butikk
Marthe Kveli Valeberg

Selvbruningsspray fra Sunspa hos iGlow. Foto: Produsenten

207,-
Gå til butikk
Marthe Kveli Valeberg

Marthe Kveli Valeberg. Foto: Instagram/magmaloumarthe

Vintermånedene kan oppleves i overkant mørke og tunge. Men heldigvis finnes det drøssevis av tips til hvordan man kan få en fresh start på året - MinMote har bedt en rekke norske kjendiskvinner om å dele sine. Fjerde kvinne ut er MagMaLou-gründer, designer og blogger, Marthe Kveli Valeberg. Her kan du lese bakeblogger IDA GRAN JANSEN, Ganni-innhaver Anett Ringstad og motedirektør NINA BUZZIS beste tips.

TRIO: Marthe Kveli Valeberg (t.v) og Andrea Johannesen (t.h) står bak klesmerket byMagMaLou, og i august lanserer Vanessa Rudjord sin egen kolleksjon for merket. Foto: Ole Martin Halvorsen

Marthe Kveli Valeberg står bak konseptbutikken MagMaLou og klesmerket med samme navn. Nylig ble det kjent at Valeberg og designmakker Andrea Johannesen har hanket inn moteblogger Vanessa Rudjord til å designe en egen kolleksjon for klesmerket.

Kolleksjonen har blitt planlagt og tegnet i ett år, og plaggene kommer i butikk i august.

Her er Marthes beste tips i januarmørket:

Vinteren blir koseligere og lettere å takle hvis man: Reiser et varmt sted i løpet av de kjipeste månedene som er november og januar for meg! Vi dro til Hawaii denne gang, hvor mannen min og jeg bodde for 13 år siden! Elsker det stedet, og kan anbefale alle å reise dit, også med barn.

Ellers hjelper det alltids å krølle seg inn i et stort pledd i sofaen og spoone med kjæresten foran TV'n og en god Netflix-serie!

LIVSSTIL

MinMotes serieanbefalinger

Slik gjør jeg vintermorgenene lysere: Koser med barna mine og nusser på mannen min! Passe klisje, men veldig kos.

Forslag til en enkel og digg smoothieoppskrift: Jeg er mer glad i en juice eldste datteren min og meg pleier å lage som består av eple, mynte og ananas! Den er superfresh og perfekt å starte dagen med.

Min «go-to» middagsrett i januar er: På fredager insisterer barna på taco, som vi har en egen versjon av som er veldig god med bare bønnestuing, hjemmelaget guacamole og tacokrydder til kjøttet eller fisken, stekt grønn paprika, parmesan og masse friske grønnsaker. Mannen min er sjukt flink til å lage mat, så jeg mumser stort sett mat-lykkelig i meg det meste han lager.

LIVSSTIL

TRENINGSTØYET SOM FÅR DEG OVER DØRSTOKKMILA

Slik ser en perfekt vinterdag ut i mine øyne: Våkne på en hytte eller en fjellresort, og spise en lang deilig frokost med familien, eller i senga, om barna ikke er med. Ute er det blå himmel og strålende sol, og puddersnø i bakken. Jeg som alltid har vært redd for å stå på ski, er nyfrelst og er blitt en racer i barnebakken, hehe! Etterpå blir det enten after-ski eller spa og massasje, før man legger seg ned i en crispy hotellseng eller på hytta med en god bok og motemagasiner.

Skjønnhetsproduktet som alltid får meg til å føle meg fresh: Jeg er helt avhengig av highlightkittet til Youngblood som jeg bruker både på leppene,kinnbena, neseryggen og øyelokket samt min nye parfyme fra Tom Ford: Soleil Orchide. Jeg har aldri brukt øyekrem før, men er nylig blitt helt avhengig av øyeserumet og kremen fra Glo-therapeutics som kjennes frisk og avkjølende mot huden. Makeup-kostene fra Glo Minerals og Mac gjør det alltid enkelt å legge både dag-og kveldssminke.

Disse produktene hjelper mot vinterhud og kulde: Leppeskrubben til Body Shop, solfaktoren fra ZO hele året, Maya-Water til å fukte og beskytte huden gjennom hele dagen og gøyale ansiktsmasker i papir med motiver av søte dyreansikt. Jeg liker også å få litt ekstra glød med å bruke selvbruningssprayene til SunSpa, «Tan-in-a-can».

KLÆR

LÆR AV EKSPERTENE - 10 ANTREKK TIL INSPIRASJON

Når julelønnen er shoppet opp og det er lenge til neste lønning, får jeg pengene til å vare litt ekstra ved å: Selge unna klær og sko fra garderoben min på Jenny Skavlan sin gjenbruksapp, Tise, for å øke tallet på brukskontoen litt!

Kosetøyet jeg sverger til i januar: Jeg går alltid i treningstøyet til Casall, har hundre par kosesokker fra Cubus, og elsker hettegensere i både ull og bomull. Det neste plagget jeg skal designe må bli den perfekte hettegenseren.

Dette roer meg hvis jeg er sliten og stressa: Jeg har endelig knukket koden med yoga, og elsker hvordan kroppen slapper av etter en time med bra pusting og strekking av en stiv vinterkropp! Ellers er en god bok alltid yoga for hjernen.

LIVSSTIL

DISSE LIVSSTILSTRENDENE KOMMER FOR FULLT I 2017

Drømmeplagget mitt denne vinteren:

Hvis jeg skal velge noe annet enn fra min egen kolleksjon, byMAGMALOU, må det bli en rå jumpsuit fra min venninne Marte Krogh sin kolleksjon, Koma by Marte!

Helst i sort eller hvit med blondedetaljer og dyyyyp utrigning i ryggen som jeg matcher med et par Louboutins, og en Gucci Marmont. Let's get the party started!

Publisert: