10 moteriktige serier du kan binge nå

NY FAVORITT: Kerry Washington og Reese Witherspoon i serien «Little Fires Everywhere». Foto: Hulu.

Om du ikke har fått med deg disse er det bare å rugge seg til på sofaen.

Publisert:

TV-serier kan være en gullgruve for stilinspirasjon. Her er noen av de mest inspirerende TV-seriene du kan strømme deg gjennom nå:

1. Little fires everywhere

Denne serien har kanskje gått litt under radaren. Men den er en av MinMote-redaksjonens absolutte favoritter fra året som gikk. Kerry Washington og Reese Witherspoon - trenger vi egentlig si mer for å overbevise?

Kan strømmes hos Hulu/Amazon Prime Video.

2. Queens Gambit

Foto: Netflix.

Retroinspirasjon til tusen! Anya Taylor-Joy som sjakkgeniet Beth Harmond var en av fjorårets uventede seriefavoritter. Serien er gjennomført til fingerspissene. Glem heller ikke å legge merke til innredningen.

Kan strømmes hos Netflix.

3. The Crown

WOW-ØYEBLIKK: Emma Corrin som Diana i «The Crown». Foto: Netflix.

Altså, ingen liste over moteriktige serier uten «The Crown». Dette var den store Diana-sesongen, og ikke uventet var den proppfull av Diana-inspirasjon. Det minnet oss også på at prins Charles er en glemt stilstjerne.

Kan strømmes hos Netflix.

4. The Undoing

THRILLER: Nicole Kidman som Grace Fraser i «The Undoing». Foto: HBO.

Denne gjennomgående creepy serien kan by på spenning. En ting som deler MinMote-redaksjonen er Nicole Kidmans rikmannsstil og kåper. Kriminelt bra, eller det helt motsatte? Uansett karakteren Grace Fraser sin stil skapt oppstuss i motepressen.

Kan strømmes hos HBO.

5. Emily in Paris

Foto: STEPHANIE BRANCHU/NETFLIX

Åh, Emily... Hvor skal vi begynne. Dette må være fjorårets mest omdiskuterte moteserie. Serien minnet oss mest av alt om hvor mye vi savner «Sex og Singelliv», men for en slækk dag på sofaen er det ikke så dumt å drømme seg bort til Paris.

Kan strømmes hos Netflix.

6. High fidelity

ROCKA: Zoe Kravitz gjør seg gjeldende som den stilige musikknerden Rob. Foto: TV 2 Sumo.

Zoe Kravitz spiller Rob i Hulu-serien «High Fidelity», som er basert på Nick Hornbys bok ved samme navn. Her er det rocka antrekk og inspirasjon hele veien.

Kan strømmes hos TV 2 Sumo

7. The last dance

GUTTA KRUTT: Basketspillerne Scottie Pippen og Michael Jordan med hoops og dress i 1998. Foto: Reuters

Kan vi snakke litt om stilen til basketlegende Michael Jordan og lagkameratene i Chicago Bulls på 80-og 90-tallet? Ringer i ørene, beret, oversized power-dresser, tennissokker og loafers, trenchcoats, joggedresser og bukser med høyt liv – ett ord: episk. Dennis Rodman, var og er i en egen liga stilmessig – vi snakker smykker og bling, fargerike hårfrisyrer, store hodeplagg og glitrende topper. Du trenger ikke å være basketballfan for å finne dokuserien «The last dance» på Netflix inspirerende, altså.

Kan strømmes hos Netflix

8. Mrs. America

70-TALLS: Rose Byrne spiller Gloria Steinem i HBO-serien «Mrs. America». Foto: HBO Nordic

Rose Byrne spiller feminist, journalist og aktivist Gloria Marie Steinem i serien «Mrs. America» på HBO. Serien er basert på virkelige hendelser og Steinems rolle i feministbevegelsen i USA på 1970-tallet. Minikjoler, turtleneck, slengbukser, støvletter og fargede brilleglass – we want it all.

Kan strømmes hos HBO Nordic.

9. Killing Eve

MOTEN PÅ STELL: Jodie Comer som Villanelle i «Killing Eve». Foto: HBO.

Ingen liste over stilige TV-serier uten tidenes stiligste leiemorder. Her snakker vi kostymedesign i øverste klasse og drømmeplagg på løpende bånd. Leiemorderen Villanelle har i tre sesonger av BBC-seieren «Killing Eve» iført seg alt fra high-street til couture. Hun er på alle måter dressed to kill.

Kan strømmes hos HBO

10. Normal People

SNAKKIS: «Normal People» ble en stor TV-snakkis. Foto: NRK

Denne serien ble en skikkelig snakkis. Det er historien i seg selv som bærer «Normal People», men det visuelle uttrykket er også nøye gjennomtenkt. Stilen til karakterene er hverken ekstravagant eller veldig unik, men nøye samstemt med deres personlighet og bakgrunn. Husker du for eksempel Connells sølvsmykke?

Kan strømmes på NRK.

Publisert: