Luksus på budsjett: Pynt badet til fest

LUKSUSFØLELSE PÅ BUDSJETT: Med enkle grep har interiørekspert Tone Kroken skapt drømmebadet. Dette er hvordan hun styler det til fest. Styling og foto: Tone Kroken og Yvonne Wilhelmsen.

Dette er interiørekspertens tips til hvordan du kan gi badet luksusfølelsen på budsjett.

Tone Kroken
Publisert:

Tone Kroken er en av Norges fremste interiørstylister. Sammen med Yvonne Wilhelmsen driver hun nettsiden LAZYDAYS og er MINMOTES INTERIØREKSPERT.
Her er interiørstylistens tips til hvordan du kan lage ditt drømmebad og hvordan du kan pynte det til fest:

Badet mitt ser ut som en million dollar. Men det er langt fra hva det har kostet! Her får du mine beste tips til å innrede drømmebadet både billig og lekkert.

LIVSSTIL

Slik styler du med blomster

På badet mitt har jeg en fin blanding av lekre fliser og benkeplate i marmor, med sminkespeil, vask, armatur og dusj i messing fra Tapwell, som gir badet et eksklusivt preg.

Styling og foto: Tone Kroken og Yvonne Wilhelmsen.

Det føles herlig luksuriøst å stå under messingdusjen om morgenen. Det gir meg den deilige hotellfølelsen! De tingene jeg har valgt å legge penger i, gjør mye av seg, selv om totalen ikke ligger i det øverste prissjiktet.

Styling og foto: Tone Kroken og Yvonne Wilhelmsen.

Veggene er malt med maling fra Pure & Original. Både dører, lister og innredning har fått samme farge – jeg synes det blir finest sånn. Malte flater på badet gir en kontinental stil, kjennes luksuriøst, og føles varmere enn fliser. Samtidig er det selvfølgelig mye rimeligere! Ikke bland inn for mange farger. Det ødelegger romfølelsen. Jeg har holdt meg til blått, marmor og messing.

LIVSSTIL

FLERE SMÅ BORD FORAN SOFAEN

Styling og foto: Tone Kroken og Yvonne Wilhelmsen.

Badekaret er gammelt og av jern, som gjør at det holder lenge på varmen. Jeg bader i det nesten hver dag! Karet kjøpte jeg på Finn.no til 1000 kroner.

LIVSSTIL

GJØR STUA NY PÅ 1-2-3

Venninnen min Sigrun ble med som bærehjelp, og så dro vi av gårde til Larvik en lørdag morgen. Det var tungt, men vi fikk det med oss, og vel oppe i fjerde etasje malte jeg fronten på badekaret med samme maling som resten av badet. Ble det ikke fint?

Styling og foto: Tone Kroken og Yvonne Wilhelmsen.

Innredningen under vasken er fra Ikea. Jeg fant alle delene i «Billigkroken», og jeg er så fornøyd! Innredningen ble bygget med baderomsplater før skuffer og skap ble satt inn, og hele møbelet ble malt med den samme fargen som resten av badet. Det fungerer kjempebra, og jeg får plass til alt jeg trenger. Jeg liker at det ikke bare er en sånn kjedelig vask med skuff under som alle andre har. Knottene i messing er også rålekre!

LIVSSTIL

SLIK GJORDE HAN BARNDOMSHJEMMET TIL DRØMMEHJEMMET

Styling og foto: Tone Kroken og Yvonne Wilhelmsen.

Speilet er kjøpt hos en glassmester og limt rett på veggen. Den løsningen ble mye billigere enn alle andre store baderomsspeil jeg kikket på.

LIVSSTIL

STJERNEPARET BENEDICTHE BJERKE OG EGOR FILIPENKO

Når jeg har jentefest, liker jeg å pynte, pynte og pynte – og ja, på badet også! Hvorfor ikke?

Styling og foto: Tone Kroken og Yvonne Wilhelmsen.
Publisert: