Om oss

Minmote er Norges største moteside. Vi ønsker å guide deg til å gjøre gode, smarte, morsomme og bærekraftige valg innenfor mote, skjønnhet, livsstil og interiør. Vi holder deg oppdatert, og inspirerer deg til å finne din personlige stil. Vi skal alltid være hjelpsomme, inspirerende og uredde. Derfor vil vi også hjelpe deg til å forstå mer om dynamikken og de skjulte kreftene bak mote-, skjønnhets- og influencerverden. Det er viktig for oss å rette et kritisk søkelys mot vår egen bransje.

Vi som jobber i MinMote er en gjeng som er lidenskapelig opptatt av mote, skjønnhet og interiør, og som brenner for å formidle det beste og uavhengige innholdet til dere, leserne våre. Med uavhengig så mener vi at produktene vi anbefaler på MinMote er nøye plukket ut av oss i redaksjonen fordi vi genuint mener at de er det beste, punktum.

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener at det er journalistiske interessant. Ingen kan kjøpe seg plass i våre saker. I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produkter. Dersom dette ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. Det betyr at vi ikke tar i mot personlige gaver fra merker eller butikker. Hvorfor ikke, vil noen spørre. For hvem vil ikke ha gratis klær og sminke, eller en betalt tur til Paris med et luksusmerke i spissen? Ikke vi.

Som journalister i MinMote og VG forholder vi oss til Vær Varsom-plakaten og mottar derfor ikke private gaver eller gratis produkter til privat bruk som kan farge vårt syn på et merke, en person eller motehus. Så hver gang du leser en sak hos oss som enten handler om sesongens fineste kjoler, eller løfter frem et hudpleiemerke eller en designer, så kan du være trygg på at det ikke finnes noen baktanke.

Dette er viktig for å opprettholde vår uavhengighet som journalister og viktigst av alt - vår troverdighet overfor dere som leser MinMote.

Ikke nøl med å kontakte oss.

Email:

minmote@vg.no

Facebook:

facebook.com/minmote

Instagram:

@minmote.no