Tre makeupfarger som kler alle

Synes du det er vanskelig å finne farger som kler akkurat deg? Ikke fortvil, her er er tre makeupfarger som kler de aller fleste.

Mari Glans
Publisert:

Ferskenrosa rouge

Rougen fra Nars i fargen Orgasm har blitt en skjønnhetslegende på grunn av at den kler alle som prøver den. Grunnen til det er at den har den perfekte miks av rosa og fersken, altså en kald og en varmere farge, i tillegg til at den har en anelse gyldne undertoner i seg. Dette gjør at den matcher hudtonen din enten den er varm eller kald.

MinMote.no - Norges største moteside

Champagnefarget øyenskygge

Champagnefarget øyenskygge får øyene til å skinne uansett hvilken farge de har. Den har både kalde og varme elementer i seg, og kan derfor kle absolutt alle. Champagnefargen er kjempefin i kombinasjon med mørkere farger. Bruk den sammen med en grå øyenskygge om du har kalde undertoner i huden, eller kombiner den med en brun skygge om du har varme undertoner.

MinMote.no - Norges største moteside

Brunrosa leppestift

Den er ikke for kald og ikke for varm, ikke for rosa og ikke for brun. Denne fargen er en perfekt kombinasjon av kalde og varme farger, og det gjør at den passer til alle hudtoner. Brunrosa kan høres ut som en litt trist farge, men det trenger den ikke å være. Det finnes flere varianter av denne fargen i leppestifter, både kraftige farger, og mer nøytrale og transparente farger. Bruk med en lys gloss over for en friskere look.

MinMote.no - Norges største moteside
Følg minMote.no på Twitter!
Publisert:

Finn mer innhold om: