Fem produkter du trenger til fest

Det er som regel til fest at vi eksperimenterer litt ekstra med sminke, og da trenger man gjerne litt andre produkter enn man bruker til hverdags. Her er de fem produktene som gjør deg klar til enhver fest.

Mari Glans
Publisert:

Det er morsomt å sminke seg litt ekstra når man skal noe spesielt på kvelden, og man trenger heller ikke å være spesielt dreven for å få det til. Man kan enkelt få en trendy og oppdatert festsminke ved hjelp av noen få produkter. Med disse produktene kan du variere og prøve mange forskjellige stiler.

Eyeliner

Ikke bare er eyeliner en evigvarende klassiker, denne høsten er det også en av de viktigste makeup-trendene. Eyeliner passer godt til tyngre øyensminke, men er også perfekt å bruke alene på øynene når du har fokuset på leppene med en knallfarget leppestift. Sats på flytende eyeliner når du ønsker en trendy og sofistikert look, eller når du vil ha sexy katteøyne. Eyeliner i gelékonsistens er enkleste å bruke, og husk at øvelse gjør mester.

MinMote.no - Norges største moteside

Knallfarget leppestift

Rød leppestift er det mest trendy du kan sminke deg med i høst, og er den enkleste måten å gå fra hverdag til fest på når du sminker deg. Men du trenger ikke absolutt velge en rød leppestift, en hvilken som helst fargeglad leppestift vil ha samme effekten, enten du heller vil gå for rosa, burgunderrøde eller orange lepper.

MinMote.no - Norges største moteside

Øyenskyggepalett

En øyenskyggepalett er en investering som kan kombineres på mange forskjellige måter, og som holder lenge. Velg gjerne en palett som inneholder fire forskjellige farger, hvor én av fargene er sort. Sort øyenskygge er grunnleggende til fest, enten man skal legge sotede øyne, eller markere øynene litt ekstra. De andre fargene kan gjerne være i grå eller brune toner, og gjerne med én litt mer fargesprakende øyenskygge.

Prøv sotede øyne til fest!Se hvordan du gjør det her!

Løsvipper

Når man skal pynte seg litt ekstra, er løsvipper en perfekt måte å få lange, tykke vipper på. Sett på fire løsvipper helt i ytterkanten på hver vipperad, og du får skikkelig Hollywood-vipper som sklir inn i dine egne vipper og ser helt naturlige ut. Det finnes flere typer løsvipper som gir forskjellige effekter, alt etter hvilken look du er ute etter.

Få maksimalt ut av vippene dine!Slik får du perfekte vipper

Highlighter

En highlighter i pudderform er det mest anvendelige sminkeproduktet til fest. Den kan brukes for å framheve kinnebeina, den kan brukes over øyenskyggen og innerst i øyekroken for å gi et åpnere blikk, og den kan brukes for å gi ekstra glød i ansiktet og på andre deler av kroppen. Velg gjerne en som har flere forskjellige farger i seg, for å få mest mulig utbytte av produktet.

Relevante artikler videre:

Mer høsttrender!Her er de fem produktene du må ha i høst!

Ny TV-serie på minMote!Høstens skjønnhetstrender!

Slik skal vi være på håret i høst!Topp hårtrend

80-tallet er stort denne sesongen!Sideskillen er tilbake

Publisert:

Finn mer innhold om: