«Den lille sorte» på tre forskjellige måter

Cathrine Elnan
Publisert:

«Den lille sorte» trenger ikke å være kjedelig, selv om den er sort. Her er tre forskjellige måter å variere den klassiske kjolen på.

De aller fleste har en liten, sort kjole i garderoben, og det fine med en enkel, sort kjole er at den kan kombineres med det meste av tilbehør. Velg forskjellig tilbehør fra gang til gang, og få forskjellige stiler fra fest til fest. Finn fram sko, veske, ringer og smykker som passer til «den lille sorte», og velg den stilen du føler deg mest komfortabel i. Du kan gå for en romantisk, rocka eller klassisk stil, og alle tre variantene egner seg ypperlig i resten av festsesongen.

Trenger du tips til festsminken?Få dem her!

Rocka

Sats på tøft tilbehør som pensko med høye, spisse hæler, ankelstøvletter, og tilbehør med strass og nagler. Få den rette tøffe looken med store armbånd på hvert håndledd, og ringer på fingrene. Holder du mesteparten av antrekket i sort og sølv (eller gull), kan det være fint å piffe antrekket opp med litt farger. Rødt, blått eller grønt er farger som synes, og som passer til en rocka look. Stilen ser ekstra kul ut i kombinasjon med røde lepper eller sotede øyne.

Se hvordan du får en kul makeup med røde lepper!Følg sminkeskolen her!

Romantisk

Er du tilhenger av den romantiske stilen, kan du finne fram tilbehør og sko i duse farger, som pudder-, krem-, og gråfarger. Smykker i samme stil tar opp fargene i antrekket og med en søt kardigan med små paljetter eller blonder, holder du varmen med stil. Velg gjerne en kjole med draperinger eller rysjer for den optimale romantiske stilen. Bare pass på at antrekket ikke blir for søtt. Hvis antrekket har mye paljetter, draperinger eller rysjer, kan det være greit å la noe av tilbehøret ligge.

Flere tilbehør-trender! Marker midjen med belter

Klassisk

Bli inspirert av en av moteverdenens førstedamer, Coco Chanel, og gå for en klassisk stil i hvitt og sort. Velg en kjole med enkel skjæring eller sats på en svart kjole med blondedetaljer, og putt gjerne på en rød, matt leppestift. Klassiske perlearmbånd, en quiltet veske og en elegant cardigan er lekkert til denne stilen. Svarte pumps eller lave ballerinasko fullfører antrekket.

Kostbare forberedelser. Slik blir stjernene Oscar-klare!

Relevante artikler videre:

Liker du den klassiske stilen?Her er plaggene som aldri går av moten

Chanel regjerer fortsatt i motebildet.Svart og hvitt er en stil som passer mange!

Hun kler seg elegant og klassisk. Sjekk ut stilen til Lady Melbourne!

Liker du den klassiske stilen? Slik blir du Chanel chic med enkle grep!

Publisert:

Finn mer innhold om: