Anne Rimmens skjønnhetsfavoritter

silje
Publisert:

NRKs sportsanker Anne Rimmen elsker lippgloss og har alltid et par stykker i vesken. Den aktive jenta liker å ha litt farge på kroppen etter vinteren, enten ved hjelp av litt naturlig sol eller farge på boks.

Favorittprodukter sminke

-Dermalogica Sheer Tint Moisture er an av favorittene mine, sier Anne Rimmen til minMote. Dette er en lett farget dagkrem, som gir en litt jevn farge til huden, uten at man føler seg sminket.

- YSL Long-lasting Eye Pencil er en eyeliner som faktisk holder det den lover, nemlig at den er long-lasting. I tillegg er den også bra på våtkanten.

- Jeg kan ikke leve uten rouge! Elsker en dæsj med rouge i ”eplekinnene”. Da føler jeg meg med en gang litt freshere, sier Rimmen.

Favorittprodukter til kroppen

- Jeg er stor fan av kokos-produktene til The Body Shop. Body Scrub er en deilig skrubb som etterlater huden myk og glatt. Og Body Butter er en god fet krem, som er deilig når huden trenger litt ekstra fuktighet. Men du må selvsagt like luften av kokos da, smiler Rimmen.

Favorittprodukter hår

- Siden jeg for tiden har veldig lyst hår, bruker jeg en lilla sjampo for å bevare fargen, og forebygge gyldne toner. De fleste merker har slike sjampoer, men den som står i dusjen akkurat nå er fra Wella, og heter Lifetex Color Reflex Shampoo.

Følg minMote på Twitter!

Favorittprodukter hud

- Har faktisk alltid vært ganske flink til å rense huden min, og klarer aldri å gå og legge meg uten å ha fjernet all sminke og renset huden. Bruker produktene til Dermalogica. Special Cleansing Gel og Daily Microfoliant er en del av den daglige rutinen, sier Rimmen.

-En annen favoritt er Guerlain Terracotta Tinted Self-Tanning Emulsion. Er glad i litt farge i ansiktet, og selvbruningskrem er enkelt og ufarlig.

Hva er din favorittparfyme?

- Jeg liker å variere litt i forhold til tid på døgnet, humøret og årstid. Men en parfyme jeg alltid kommer tilbake til er Escada Sentiment, sier Rimmen.

Hvem er ditt skjønnhetsikon?

- I Norge syns jeg fortsatt Mona Grudt er den vakreste. Hun er naturlig vakker, og ser bare ut til å bli flottere og flottere for hvert år som går, smiler Rimmen.

- Utenfor Norges grenser har jeg alltid ment at Charlize Theron og Halle Berry er utrolig nydelige.

Hvilke sminkeprodukter har du alltid med i vesken?

- Lipglosser! Masse lipglosser i forskjellige nyanser. Estée Lauder har mange fine farger, sier den vakre sportsankeren til minMote.

Hva er ditt beste skjønnhetstips?

- Sørg for å få nok søvn! Og smil!

MinMote.no - Norges største moteside
Publisert: