Stjel stilen til Louise Roe - dronningen av mønster

Programleder, modell og fashionista Louise Roes (31) garderobe er full av mønstrete klær, som hun matcher med friske farger for en spennende og iøynefallende stil. minMote viser deg hvordan du kopierer henne.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Britiske Roe begynte sin motekarriere som praktikant i ELLE, men etter en liten TV-opptreden på BBCs frokostprogram ble hun lagt merke til av produsenten, som ba henne være med i flere programmer. Deretter gikk veien videre til å lede en moteserien The Clothes Show, i tillegg til at hun har vært gjestedommer på Britain's Next Top Model og Project Runway.

Roe har også blant annet ledet MTV-programmet Plain Jane, hvor hun forvandler «usynlige» jenter til stilsikre og fargerike blikkfang.

Privat har hun en spennende og særegen stil. Roe kler seg sjelden i ensfargede antrekk, men mikser heller mønster og knallfarger på mesterlig vis. minMote har prøvd å gjenskape noen av de kuleste antrekkene hennes hittil i år, slik at du kan la deg inspirere:

MØNSTRET MAXI-SKJØRT

Louise viser at resten av antrekket ikke trenger å være sort eller hvitt dersom du har et fargerikt skjørt. Selv kombinerer hun det med en enkel t-skjorte og hvite pumps, men gir antrekket et freshere utrykk med en knallfarget blazer.

BEHAGELIGE BUKSER

De løstsittende silkebuksene er overalt nå, og Louise sverger til et par med blomster. Når huden har fått litt farge er det nydelig med en knallgul og litt gjennomsiktig skjorte, mens den rosa vesken blir prikken over i-en.

SØT MINI-SHORTS

En liten tweed-shorts er både klassisk og sexy, Louise beholder en elegant look med en enkel silkeskjorte. Over har hun en helt enkel kardigan, men et fargerikt statement-smykke

MARITIM PÅ FEST

Er du ukomfortabel med for mye mønster, er striper et supert alternativ - dessuten er det veldig trendy akkurat nå! Louise kjører en maritim stil med røde og hvite striper, og hvite sko som ikke stjeler oppmerksomheten. Legg også merke til den lille clutchvesken i marineblått, som bryter opp fargene uten at det krasjer.

Publisert:

Finn mer innhold om: