Her er treningsmoten kjendisene sverger til

Det er ingen grunn til at det behagelige sportstøyet ikke kan bæres døgnet rundt. Kjendisene guider deg gjennom treningsmoten du kan bruke til hverdags.

Natalie Ngo
Publisert:

De sporty tendensene har enda ikke gitt slipp i motebildet og enten du vil tilbringe nyåret på fullstappede treningssentre eller hjemme i sofaen, er sportsmoten alltid en behagelig vinner. minMote viser deg hva kjendisene foretrekker av treningstøy i hverdagen.

Mer farger

Kathrine Sørland, modell og moterådgiver

Mens mange har nyttårsforsetter om å trappe opp treningsrutiner i januar, er Kathrine Sørlands forsett er å være mer fargerik på treningstøyfronten.

– I år har jeg bestemt meg for å være mer fargerik enn jeg noensinne har vært hittil, dette gjelder også treningsklær. Farger inspirerer og gir energi, forteller Sørland til minMote.

Moterådgiveren foretrekker også den sporty moten på hjemmefronten. Så fort hun entreer døren, hopper hun rett i joggedressen.

– Mannen får ikke se meg i så mye annet enn i joggedress, noe han synes er litt kjedelig. Jeg derimot synes det er helt nydelig. Det skal være godt å sitte i sofaen, sier Sørland.

Mørkt og funksjonelt

Lise Karlsnes, musiker

Lise Karlsnes liker seg generelt i mørke farger og tyr som regel til sort på alle klesfronter. Det viktigste for henne ved valg av sportstøy er den funksjonelle og tekniske biten.

– Når jeg velger treningstøy tenker jeg først fremst på hva jeg skal trene, og dermed hvilke behov plaggene skal fylle, forklarer Karlsnes.

Karlsnes mener valg av treningstøy er en viktig motivasjonsfaktor som gir en ekstra «boost»:

– Jeg drar ikke på meg den slitte grå t-skjorten som en gang var hvit. Jeg liker at det skal være motiverende å kle på seg. Det er viktig å få den lille ekstra «boosten» når jeg drar på meg treningstøyet.

Kombinasjon av trening- og avslapningsklær

Johanna Grønneberg Mesa, personlig trener og tidligere MTV-programleder

Johanna Grønneberg Mesa har de siste årene jobbet mye i New York og Los Angeles. Den tidligere Hollywood-fruen skryter av treningsmoten i USA fordi de klarer å lage sportstøy som kan brukes på flere arenaer.

– Jeg er ikke sånn veldig glad i å kombinere treningsbukser med høye heler. Men jeg synes det er kult at mange av treningsmerkene har gått over til å lage en miks av treningstøy som kan fungere til andre ting enn kun trening.

Vide plagg og myke materialer

Synnøve Skarbø, programleder

Programleder Synnøve Skarbø vil helst unngå treningstøy som er tettsittende og søker tilflukt hos vide klær og behagelige materialer.

– Jeg liker alltid å trene i vide treningsklær, men det er vanskelig å finne – alt skal være så utrolig tettsittende. En annen viktig faktor er at stoffet ikke skal være syntetisk. Jeg hater sånn materiale som lukter fotsvette uansett hvor mange ganger jeg vasker det.

Publisert: