Verdens vakreste skjønnhetstips

Christina Applegate ble nylig kåret til verdens vakreste av magasinet People. Men ingen kvinne i verden kan vinne en slik kåring uten hjelpemidler. Her er hemmelighetene og favorittproduktene til verdens vakreste kvinne.

Mari Glans
Publisert:

Christina Applegate har virkelig slått tilbake etter at hun fikk diagnosen brystkreft for under et år siden. Hun gjør for tiden suksess med serien «Samantha Who?», og vant nylig magasinet Peoples årlige kåring av verdens vakreste kvinne. Nå deler hun noen av hemmelighetene bak sitt vakre ytre med resten av verden.

- Jeg har aldri vært den type jente som bruker en drøss med produkter. Jeg er mer typen som bruker de produktene som tilfeldigvis står i dusjen, og sminker meg med sminken jeg alltid har hatt liggende. Jeg er ikke så opptatt av merkevarer, forteller Applegate.

- Hvis jeg skal nevne et bestemt produkt jeg liker, må det bli Benetint fra merket Benefit. Det er et produkt som du både kan bruke på leppene og i kinnene, og du trenger egentlig ikke noe annet før du går ut døren.

Hva er det beste tipset du har fått fra alle hårstylistene du har jobbet med?

- Det må være å ikke være redd for leave-in balsam. Jeg bruker en nå som heter «It's a 10», som ser skikkelig billig ut, men det er faktisk et mirakelprodukt og den dufter nydelig.

MinMote.no - Norges største moteside

Hvilket produkt bruker du ekstra penger på?

- Et av dem er en dusjgelé som heter Como Shambhala. Den dufter eucalyptus og peppermynte, og gir meg følelsen av å være på spa.

MinMote.no - Norges største moteside

Foretrekker du å sole deg, eller bruker du selvbruning?

- Jeg soler meg. Jeg vet at man egentlig ikke burde gjøre det, men jeg vil heller ha en ordentlig farge enn masse ujevne striper på kroppen, og hvite føtter og orange ankler.

Hva er ditt råd mot poser under øynene?

- Jeg ble født med øyne som gjør at det ser ut som jeg ikke har sovet på 10 år, så det er ikke så mye å gjøre med det. Men jeg bruker øyepads fsom heter Angels Makeup Intensive Collagen Treatment under øynene hver morgen før jeg drar på jobb.

People.com | Celebrity News, Exclusives, Photos and VideosMinMote.no - Norges største motesideFølg minMote.no på Twitter!
Publisert:

Finn mer innhold om: