7 New York-bloggere det er verdt å følge

I dag starter

Jennifer Bråthen
Publisert:

New York Fashion Week. For et ekstra inntrykk av begivenheten anbefaler minMote deg å følge de mest ivrige bloggerne byen huser. I tillegg er det smart å følge minMote-Sonias blogg.

Ifølge Huffingtonpost tar de utvalgte bloggene grundig for seg alt som har med mote å gjøre under moteuken. I tillegg vil du få en rekke tips og bilder til inspirasjon.

What I Wore

I Jessica Quirks blogg får du daglig oppdateringer. Alt fra dagens antrekk-poster til DIY-prosjekter og salgstips. Hun har en løs og ledig tone, og en rekke faste lesere som slettes ikke vil gå glipp av hennes nye vintage- og designerkupp.

Garance Dore

Denne jenta er opprinnelig fra Paris. Hun er illustratør og fotograf, og byr på seg selv og kjæresten som står bak den fantastiske streetstyle-bloggen The Sartorialist. Det i seg selv gjør bloggen verdt et besøk!

LES OGSÅ: Sonias blogg

KellyFramel.World

Smykkedesigner og stylist Kelly Framel startet å blogge etter mye mas fra sine nærmeste venner. Hun har en eklektisk stil hun lekent kombinerer med store statement-smykker og lekre siluetter fra 70-tallet.

Where Did U Get That -

Britiske Brit Karen Blanchard har tatt med seg sin rocka stil over havet, og på lik linje som Zoe Kravitz og Alexa Chung er Karen flink til å kle seg på en tilbakelent og kul måte.

Foto er hentet fra What I Wore og Advanced Style.

Blogger

Her får du en salig blanding av chiffon og rock'n roll. Elizabeth Spiridakis er opptatt av musikk og undergrundskultur, og mikser det hele med en god dose personlige stilbilder.

StyleDefinedNyc.com is for sale | HugeDomains

Katya Moorman dokumenterer New Yorks klubbscene. På bloggen bugner det av bilder av personligheter i bybildet. I tillegg er hun flink til å poste bilder av folk med god personlig stil.

ADVANCED STYLE

Dette er ikke en personlig blogg, men en blogg som viser eldre menneskers tolkning av trender. Ari Smith Cohen er flink til å dokumentere. Dette er orginalt!

LES OGSÅ: Camilla Pihl er årets moteblogger

LES OGSÅ: Se bildene fra Blog Awards

LES OGSÅ: Slik gjør du priskupp på shopping i New York

Publisert:

Finn mer innhold om: