Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

5 skjønnhetsprodukter som er verdt hypen

TRYGGE VALG: Disse fem skjønnhetsproduktene er sikre vinnere u toalettmappen. Foto: Getty Images

Det finnes noen produkter det virker som om «alle» elsker. Her er fem produkter som er verdt skryten.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Ofte ser vi sminketrender komme og gå fortere enn vi rekker å merke oss dem. Men så finnes det også noen produkter oppnår en ekstrem popularitet og blir nærmest for evige klassikere å regne. Noen er dyre, mens andre passer selv et stramt budsjett, men ikke alle produktene holder det de lover.
Her er fem produkter som er verdt hypen.

Hårprodukter

Hårbørste fra Mason Pearson hos Heaven Scent. Foto: Produsenten.

1150,-
Gå til butikk
Hårprodukter

Dry Texturizing Spray fra Oribe hos Gimle Parfymeri. Foto: Produsenten.

440,-
Gå til butikk

• Hårbørstene fra Mason Pearson

Første gang vi så disse hårbørstene holdt vi på å falle av stolen da vi sjekket prislappen. Etter å ha prøvd den innså vi at vi gjerne skulle hatt denne hårbørsten for flere år siden. Børsten med en blanding av villsvinhår og nylon sørger for å fordele oljen fra hodebunnen jevnt i håret. Om håret ditt er uregjerlig kan denne børsten faktisk være redningen. Det finnes forskjellige børster for forskjellige hårtyper- og tykkelser, men denne i modellen Handy passer til normalt hår.

Kultprodukter toppbilde
SMINKE

Sjekk disse kult-produktene

• Dry texture spray fra Oribe

Den koster kanskje drøye 400 spenn for en flaske, men dette er hårmagi i sprayform. Hold, volum og tekstur uten at det blir klissete eller stift? Jepp, denne flasken fikser. Den absorberer også olje fra håret, så denne er kjekk for å få frisyren til å vare en dag ekstra.

SMINKE

HER ER EN GUIDE TIL DE ULIKE FARGENE!

Produkter verdt skryten

Drink Up Intensive Overnight Mask hos Kicks. Foto: Produsenten.

225,-
Gå til butikk
Produkter verdt skryten

Highlighter fra RMS Beauty hos Lookfantastic. Foto: Produsenten.

330,-
Gå til butikk
Produkter verdt skryten

Leppestift fra Mac i fargen Ruby Woo hos Douglas. Foto: Produsenten

185,-
Gå til butikk

• Highlighter fra RMS Beauty

En liten krukke med fargenavnet Living Luminizer fra RMS har fast plass hos mange sminkeinteresserte. Og det er ikke uten grunn. Med et lett utrykk gir denne highlighteren perfekt glød til selv den mest trauste høstdag. Påfør produktet på kinnbena, på amorbuen og på brynsbenet, la det smelte på huden og du har et naturlig glødende resultat. Pluss for at produktet er drøyt i bruk, økologisk og vegansk!

Blekede bryn
SMINKE

Er mørke tykke bryn på vei ut?

• Nattmaske fra Origins

Med høsten følger tørr hud, enten vi vil eller ikke. Ansiktsmasken Drink Up Intensive Overnight Mask fra Origins gir massevis av fukt og føles ut som skikkelig luksus. Du påfører den om kvelden etter en skikkelig rens, og dagen etter våkner du med en mer fuktet hud. Enkelt, digg og velvære det er mulig å få tid til i en hektisk hverdag.

• Leppestift fra Mac

De finnes i et hav av farger og koster ikke skjorta. Leppestiftene fra Mac stiller i en klasse for seg. Fargen Ruby Woo er en lekker rødfarge med blå undertoner som motvirker inntrykket av gule tenner. Leppestiften sitter godt og

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.