Skjønnhet

Sminketips: Slik blir du en «bronze goddess» - steg for steg

Agnes bronze goddess

Hvordan sminke seg for å gi ansiktet glød? Bytt ut «smokey eyes» med en sexy sommersminke som vil fremheve blå, brune og grønne øyne.

  • Agnes Lovise Haugen
Publisert:
Agnes bronze goddess

UTGANGSPUNKTET: Slik ser øyet ut før all sminken er lagt på. Med en enkel steg for steg-guide vil du også kunne sminke deg til et glødende blikk.

Agnes bronze goddess

UNDERVEIS: For å skape looken legges mørkere bronsetoner i globallinjen, noe som vil fremheve øyenfargen din.

Agnes bronze goddess

«BRONZE GODDESS»: Agnes viser deg stegvis hvordan du sminker deg med gylne toner på øynene for å få en sommerlig glød.

Lyse sommerkvelder og lettere bekledning gjør at mange vil bytte ut den mørke og intense øyensminken mot en look som gir glød. Se hvordan du sminker deg som en «bronze goddess».

Steg 1: Start med en god primer på hele lokket for å holde skyggene på plass lenge. Den vil også gjøre fargene sterkere, og motvirke at de legger seg i striper på lokket.
Steg 2: Legg en lys bronsefarget/ sjampanjefarget skygge over hele lokket og opp til globalen.
Steg 3: Legg så en mørkere bronsefarge i den ytre v-en og i globalen. Dus den opp mot brynsbenet for å løfte øyet. Duse den godt ut i kantene.
Steg 4: Legg så en lys, skimrende farge med en varm undertone i øyekroken for å lysne opp. Legg den også under brynet for å fremheve brynsbenet, samt gi litt glød. Legg den samme mørke bronsefargen under den nedre vippekanten og dus den godt ut. Dette vil gi øyet en litt «smokey» effekt uten å bruke veldig mørke farger.
Steg 5: Avslutt øynene med en liner og maskara. Om du vil ha en mykere look kan du bruke en mørk brun eller svart blyantliner og lage en myk linje i stedet for den hardere looken du får med flytende/gel liner.
Steg 6: Legg så basesminken din. Til denne looken kan du godt velge produkter som gir litt mer glød. Legg så kontur om du ønsker, før du legger et skimret solpudder på stedene i ansiktet sola treffer først: på nesen, kinnbena, haken og i pannen. Ikke legg for mye, men gi huden en solkysset glød.
Steg 7: Legg så en skimrende highlighter på toppen av kinnbena, i amorsbuen, på haken og nesen. Dette vil gi huden ekstra glød og fremheve disse partiene.
Steg 8: Avslutt med en nude leppestift med ferskenfargede undertoner og legg så en gloss for å gi masse skinn og fukt til leppene.
Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Sminke
  2. Skjønnhetspleie

Relaterte artikler

SMINKE

Mørke «goth»-lepper: Slik får du høst-looken

SMINKE

Perfekt sminke for Valentine's Day: Slik legger du «smokey eyes»

SMINKE

Sminkeguide: Slik får du Gigi Hadids glødende hud

BRUD

Enkel guide: Slik gjør du brudesminken selv

SMINKE

«Berry lips» og metalliske øyne: Få Marchesas fest-look

SMINKE

Hvordan sminke øynene større

SKJØNNHET

Sminketips: Makeup gutta elsker – perfekt for date