Hot med asymmetriske kjoler

Énarmede kjoler er kjendisenes nye favoritt på den røde løperen. Kanskje en god idé til årets julebord?

Cathrine Elnan
Publisert:

Kjoler med én skulder er en tilbakevendende trend på motefronten, og i den siste tiden har stadig flere kjendiser dukket opp i asymmetriske kjoler på den røde løperen. Kreasjonene som stjernene har falt for kommer i både korte og lange varianter, det viktigste er at skulderen vises og at asymmetrien kommer til sin fulle rett.

Den enarmede trenden er perfekt hvis du vil vise litt hud, men ikke for mye. En asymmetrisk kjole kan både være sexy og elegant, alt kommer an på skjæringen, lengden og snittet på kjolen. Halle Berry og Jennifer Lopez så glamorøse og sexy ut i asymmetriske, røde antrekk med bare armer, mens modell og skuespiller valgte en mer sober og elegant, hvit blondekjole med én arm.

Vurderer du en kjole med bar rygg?Slik bruker du trenden!

Slik bruker du trenden

Denne kjoletrenden trekker automatisk mye oppmerksomhet mot punktet hvor det er asymmetrisk skjæring, nemlig brystet og halsen. Derfor er det lurt å unngå store, iøynefallende smykker. Legg «statement-smykket» igjen hjemme, og bruk heller tilbehør som ringer eller øredobber.

Hvis du føler at kjolen avslører for mye bar hud, kan du bruke en pen jakke eller cardigan til. Sammen med en matchende overdel blir den asymmetriske skjæringen en spennende detalj. Det finnes også modeller hvor den ene armen er dekket, mens den andre skulderen er bar. Disse variantene viser mindre hud, og gir en sofistikert look.

Lei av kjoler?Her er andre festfine antrekk!

Relevante artikler videre:

Sløyfer er kult på hodet også!Her er hårpynten som gjør deg fin

På tide å rydde i garderoben? Få gode tips her!

80-tallet er stort denne sesongen! Sideskillen er tilbake!

Ikke vær redd for å prøve noe nytt!Oppdater sminkerutinen din!

Publisert: