15 kule høstvesker

Sort, rødt, kamel, grafisk eller sennepsgul? Det er mye å velge mellom blant høstens vesker. Finn modellen som passer din smak og lommebok.

Cathrine Elnan
Publisert:

Enkelte sikler stadig etter de siste designerveskene, men det er ikke alltid at pengene strekker til. Heldigvis lar kjedebutikkene seg inspirere av sesongens vesketrender, så det finnes også rimeligere varianter på markedet. Her er femten forskjellige modeller, med varierende pris, farge og fasong.

Shoppe på ebay eller på nett?Sjekk våre netthandeltips og bli en supershopper på 1-2-3!

Store og sorte vesker

Disse modellene er nesten alltid i motebildet. De er perfekte å bruke til hverdags, så om du planlegger å bruke den til skole eller jobb bør du sørge for at vesken har et solid håndtak. I høst skal vesken gjerne være i svart, grått, brunt eller beige skinn. De nøytrale fargene, som nude, kamel og sand er spesielt trendy i år. Skal du bare kjøpe deg én stor veske denne sesongen, lønner det seg å satse på en klassisk modell i god kvalitet. Modeller fra Marc by Marc Jacobs, Chloé og Mulberry er sikre investeringer. Ønsker du derimot en stor veske i et litt annet materiale, kan du velge en veske i lakk eller tøy.

Gode investeringer!Disse plaggene går aldri av moten

Håndholdte vesker

Håndholdte vesker har dukket opp på mange kjendisarmer den siste tiden. Alexa Chung er en av flere fashionistaer som ofte blir sett med en skinnveske hvilende på armen, og hun var også inspirasjonen bak Mulberrys Alexa-veske. Velg en som er passe stor, og gjerne med en ekstra skulderreim slik at håndleddet kan få avlastning når det trengs.

Nå kan du leie drømmevesken!Les mer her

Sterke farger og mønstre

Gul, sennepsfarget og rødt er fargene for deg som vil at vesken skal synes. Grafiske vesker er også et lekkert og fargerikt alternativ. En slik veske kan være kjekk å ha i skapet for festlige anledninger eller dager hvor man har lyst til å skille seg litt mer ut. Går du for en modell i en av disse fargene eller mønstrene, får du garantert oppmerksomhet og du kan redde ethvert kjedelig antrekk.

Røde lepper er hot blant stjernene!Se hvem som digger trenden!

Clutch

Det er ikke alltid man trenger å drasse med seg alt som ligger i den store hverdagsvesken, og da kan en liten clutchveske være en god erstatning. Den gir en feminin, ladylike og elegant touch over antrekket.

På jakt etter gode høstinvesteringer?Få flere tips her!

Aktuelle saker videre:

Ikke ta av med dyreprintet. Slik fikser du denne trenden!

På tide med noen nye klassikere i garderoben. Her er 10 nye garderobeklassikere!

På tide med en forandring? Her er høstens hotteste frisyrer!

Den geometriske trenden fortsetter til høsten! Få inspirasjon her!

Publisert:

Finn mer innhold om: