Stjernenes favorittdufter

Mari Glans
Publisert:

For tiden lanserer annenhver Hollywood-stjerne sin egen signaturduft, men det er fortsatt noen som bruker parfyme som ikke er laget av dem selv. Se hvilke dufter som har fått fast plass på badehyllen til stjernene.

Duft er veldig personlig, og sier mye om hvem vi er og hvordan vi ønsker å framstå. Coco Chanel uttalte en gang at kvinner som ikke bruker parfyme, har ingen framtid. Hun er også damen bak noen av de største dufklassikerene på markedet i dag, og flere av dagens største kjendiser sverger fortsatt til dufter fra Chanel. Under får du vite hvilke andre merker som er populære blant stjernene.

Lurer du på hva som er stjernenes favorittprodukter?Finn det ut her!

Sienna Miller Penhaligon's Bluebell

Denne klassiske blomsterduften er en favoritt blant britiske stjerner. Kate Moss og Sadie Frost elsker også denne duften.

Alicia KeysBulgari Black

Alicia Keys er fan av alle duftene fra italienske Bulgari. Hun mener at hver eneste duft er magisk, men har falt spesielt for unisex-duften Bulgari Black.

Michelle Obama Creed Love in White

Denne eksklusive parfymen har en frisk og ren duft, og er en favoritt blant flere store stjerner. Den inneholder de fineste ingredienser fra fem forskjellige kontinenter. Kun det beste er godt nok for USAs førstedame!

Oprah WinfreyPenhaligon's Lily Of The Valley

Oprah sparer ikke på noe når hun finner sin favorittduft. Hun kjøpte nemlig fire flasker med eau de toilette, to duftlys, fire flasker badeolje, to bodylotions og to såper med denne liljeduften fra Penhaligon's.

Angelina JolieHerrera fra Carolina Herrera

- Jeg har alltid brukt denne duften fra Herrera. Jeg liker den fordi den verken er krydrete eller har blomsterduft, sier Angelina Jolie om denne duften, som egentlig er en herreduft.

Her er stjernenes rimeligste skjønnhetstips!

Kate BosworthBurberry The Beat

Denne duften er en frisk, ung og sensuell duft med overraskende kontraster. Den inneholder noter av bergamot, hvir musk, rosa pepper, mandarin og blåklokke.

Eva MendesChanel No. 5

Skuespiller Eva Mendes sverger til denne legendariske parfymen fra Chanel, som dufter av jasmin, iris, patcholi, amber og musk.

Stjel stilen til trendy Kate Bosworth!

RihannaEscada Moon Sparkle

Har du opplevd at favorittparfymen din har gått ut av produksjon? Du er ikke alene, det har nemlig Rihanna også gjort. Favoritten hennes fra Escada er fruktig og søt, men er en sesongbasert duft som kom i et begrenset opplag. Denne duften er også favoritten til artisten Taylor Swift.

Jessica AlbaMiss Dior Chérie

- Jeg brukte å kjøpe mer fruktige parfymer, men nå liker jeg mer jasmin og vanilje. Jeg liker ikke parfymer som er for kraftige eller som inneholder musk. Miss Dior Chérie er en lettere og mer jentete duft, sier Jessica Alba.

Se hvilke produkter Rihanna har i sminkepungen sin her!

Kilde: Celebrity Fragrance Guide

Relevante artikler videre:

Flere stjernetips!I sminkepungen til Lily Allen

Skinn er inn!Se hvordan du bruker høstens skinnplagg

Ny høstjakke?10 kule høstjakker du kan bruke nå

Høstens kuleste partymakeup!Kopier looken til Gucci

Publisert: