Tips fra en ekte «belieber» - slik kler du deg på konsert

Chioma Anugweje (21) er Norges kanskje mest kjente Justin Bieber-fan, og derfor er det langt fra tilfeldig hva hun tar på seg på de kommende konsertene. Her deler hun sine beste tips med minMote.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Chioma er blogger og skribent for musikknettstedet 730.no, i tillegg at hun dyrker en stor interesse for Norges-aktuelle Justin Bieber (19). Denne uken skal hun få med seg hele to av de tre konsertene tenåringsidolet holder på Telenor Arena, og antrekkene kommer til å være nøye planlagt.

- Favorittfargen til Justin har hele tiden vært lilla, så det er kult om man klarer å kle seg i lilla eller bare har en lilla detalj i antrekket. I tillegg er det viktig å ha komfortable sko slik at man faktisk kan hoppe og danse til de beste låtene - dropp altså stillettene, sier Chioma.

LES OGSÅ:Klare for å ta imot 66.000 beliebers

Justin Bieber har foreløpig ikke ankommet Norge, men skal holde konsert tirsdag, onsdag og torsdag. Over 60.000 elleville fans skal altså oppleve verdens største tenåringsidol live, og Røde Kors har allerede forberedt en kosepatrulje som skal trøste knuste «belieber»-hjerter.

Chioma satser på å unngå et knust hjerne, og kommer til å kle seg i en enkel kjole eller shorts, sneakers og et halskjede med skriften «I love Justin Bieber». Og som alle «beliebers» drømmer Oslo-jenta om å møte tenåringsidolet, og i en ideel verden få sjansen til å bli venner med ham. Skulle det bli tilfelle, mener Chioma man må skille mellom to scenarioer:

- Hvis man bare skal ta et bilde med han, er det kult med fan-genser og hele pakka. Men hvis man potensielt kan være sammen med han over en lengre periode, kanskje også bli venn med Justin, er det ikke sikkert han synes det er så kult å gå rundt sammen med noen som liksom lyser Justin Bieber-fan, ler Chioma og fortsetter:

- Gå i det minste for et Bieber-plagg du kan ta av deg kjempefort hvis du skulle få muligheten til å møte han!

VGTV-DOKUMENTAR:Justin Bieber - begynnelsen

Derfor foreslår hun å droppe fan-gensere som er vanskelige å ta av seg, til fordel for en jakke eller genser med glidelås. Slik rekker man å ta av jakken før man eventuelt møter pop-fenomenet.

- Det er bedre med en liten detalj enn noe som skriker «jeg elsker Justin», for eksempel et smykke. Jeg kommer altså ikke til å male meg med «JB» i kinnene slik som veldig mange gjør. Den malingen sitter nemlig utrolig godt fast. Og hvis man da plutselig får sjansen til å møte Justin Bieber, vil man jo ikke ha navnet hans malt i hele ansiktet!

Chiomas hot-liste:

❤ Justin Bieber-smykke

❤ Hettegenser med glidelås eller jakke med Justin Bieber-bilde eller skrift

❤ Lilla detaljer

❤ Flate sko

Chiomas not-liste:

❤ Ansiktsmaling

❤ Hettegenser uten glidelås med Justin Bieber-bilde eller skrift

❤ Hvite bukser som lett blir stygge på dansegulvet

❤ Stilletthæler

Publisert: