Stjel hertuginne Kates vårlige mammastil

Hertuginne Kate (31) stråler i sine mange mamma-antrekk. minMote viser hvordan du stjeler stilen, som er en blanding av søt, elegant og klassisk.

Den gravide hertuginnen ble hyllet for sin stil i sekundet hun trådte inn i offentligheten. Klær hun har vist seg i har kort tid senere blitt revet ut av butikkhyllene, og den ikoniske Burberry-kåpen har fått en real oppsving i salget takket være Kate.

Nå har hun en voksende mage å ta hensyn til når hun skal kle seg, noe hun mestrer på utmerket vis. I stedet for å handle på mamma-avdelingen, velger Kate komfortable kjoler med strikk i livet og myke stoffer - og som alltid blander hun dyrt og billig.

minMote viser hvordan du kan kopiere Kate:

Mintgrønn kåpe

Første gang man virkelig kunne se at Kate hadde en voksende mage, var under en speideroppvisning for kort tid siden. Hertuginnen så strålende opplagt ut i en mintgrønn kåpe fra Mulberry, hudfargede pumps og en elegant clutchveske. Kates kåpe koster nesten 20.000 kroner hvis du skulle være så heldig å komme over den, men heldigvis finnes det langt mer budsjettvenlige varianter. Gjør gjerne som Kate og kombiner mintgrønt med nøytrale farger som krem, beige og hvitt for å få et friskt og vårlig uttrykk.

Frisk ferskenfarge

Er du glad i friske farger, kan du med fordel investere i en kåpe i en av vårens heteste farger - aprikos. Fersken- og aprikosfarger er nydelig sammen med naturlige farger som beige og krem, noe hertuginnen tydeligvis har fått med seg. Hun kombinerer sin designerkåpe på mesterlig vis med en enkel kjole som dessuten viser fram magen. En enkel, fresh og elegant vår-look!

Festklar med blomster

Kate har også vist at hun kan gå for en mer pyntet look selv om magen vokser. Den blomstrete kjolen er fra Erdem og har en prislapp på rundt 10.000 kroner, men også kjedene har kastet seg på mønstertrenden. Kjolen på bildet ser kanskje ut som en vanlig kjole, men den er faktisk fra mamma-avdelingen til Asos, og kommer i superelastisk stoff. Som tilbehør holder det med et par lekre pumps og en sort clutchveske - og vips, så er du klar for selskap eller restaurantbesøk.

Hverdagsfin i prikker

Kate skapte nærmest hysteriske tilstander da hun dukket opp i en hvot kjole med sorte prikker fra billigkjeden Topshop for kort tid siden. Hertuginnen er et prakteksempel på hvordan man kan ta en enkel kjole med strikk i livet og gjøre den til en supersøt mammakjole. I tillegg pynter hun opp antrekket med en kort blazer, sorte pumps og en liten clutchveske. Denne stilen passer også til hverdags, hvis du bytter ut pumpsene med et par flate ballerinasko og en søt kardigan.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?