Her er stjernenes favorittprodukter

Mari Glans
Publisert:

Lurer du på hvordan en festløve som Kate Moss skjuler mørke ringer under øyene? Og hvilken parfyme Mary-Kate Olsen bruker? Her er produktene du finner i sminkepungen til fem av verdens største fashionistaer.

Kate Moss

En av vår tids aller største modeller har lang erfaring med hvilke skjønnhetsprodukter som fungerer.

Her er Kate Moss' favoritter:

Lip Plump Gloss fra Lip Fushion

Denne lipglossen inneholder marine-kollagen, som gir et fyldigere utseende. Den mykgjør og gir fuktighet i tillegg, og er en av Kate Moss' favoritter.

Kerastase Reflection Bain Miroir shampo

Kate har et tynt, fint hår, som er slitt etter all stylingen. Denne shampoen gir glans til et farget og sensitivt hår, samtidig som den styrker og reparerer.

Laura Mercier Secret Camouflage

Denne concealeren dekker ringer under øynene og urenheter, og er en favoritt blant makeup-artister og modeller. Den gir inntrykk av en feilfri hud, perfekt for en partyløve som Kate Moss.

Penhaligon Bluebell eau de toilette

Denne klassiske duften ble lansert i 1978, og er en blomsterduft med hint av rose og liljer, og en krydret undertone. Denne duften er Kates favoritt, i tillegg til hennes egen signaturduft, Kate Moss.

Gwyneth Paltrow

Hun er ansiktet til Estée Lauder, men sier at hun likevel har veldig enkle skjønnhetsrutiner. – Jeg vasker ansiktet og bruker fuktighetskrem med solfaktor, sier hun.

Her er Gwyneth Paltrows favoritter:

Estée Lauder Lash XL Maximum Length Mascara

Ikke overraskende siden Gwyneth er Estée Lauders ansikt utad. Gwyneth skal ha oppdaget denne mascaraen tilfeldig i en goodiebag, og den har siden vært hennes favorittmascara.

Dr. Hauschka Rose Day Cream

Denne økologiske kremen er en favoritt blant flere store stjerner, som Madonna og Jennifer Aniston. Gwyneth bruker den på grunn av de naturlige oljene og kremens forskjønnende egenskaper.

Bobbi Brown Creamy Lip Colour i Italian Rose

- Skjønnhet handler om å være komfortabel med seg selv. Det, og en skikkelig rød leppestift, sier Gwyneth.

Estée Lauder DayWear Plus Lotion SPF 15

- Jeg liker denne fordi det er lett, dufter deilig av agurk og har solfaktor, forklarer Gwyneth.

Jessica Alba

Man skulle ikke tro at denne skjønnheten trenger skjønnhetsprodukter overhodet, men den gang ei. Det krever sitt å være en av verdens vakreste kvinner.

Her er Jessica Albas favoritter:

MAC Cream Colour Base i Shell

Jessica bruker denne allsidige highlighteren på øyenbrynsbenet, amorbuen og i tinningen, for en naturlig glød.

Johnsons babyolje

- Jeg blander babyolje på størrelse med en ert ut i min vanlige bodylotion, for å få et mer skinnende resultat, sier Jessica, som har skjønt at det ikke alltid er nødvendig å kjøpe de dyreste produktene.

YSL Touche Eclat

Touche Eclat er en klassiker når det gjelder å skjule mørke ringer under øynene og som highlighter. Jessica Alba bruker den før anledninger hvor hun vet at hun blir fotografert.

Ole Henriksen Purifying Eye Make-Up Remover

Jessica elsker denne oljefrie makupfjerneren. Padsene tørker ikke ut huden, men fjerner lett all øyemakeup. Kan også brukes om du har øyevippextensions, noe som er perfekt for store stjerner som Jessica.

Mary-Kate Olsen

Den mest trendy og eksperimentelle av de berømte Olsen-tvillingene, Mary-Kate, har de siste årene vokst opp til å bli et moteikon.

Her er Mary-Kate Olsens favoritter:

Marc Jacobs Grapefruit Splash Fragrance

Mary-Kate er ikke bare fan av klærne til Marc Jacobs, hun elsker duftene hans også. Akkurat nå er den sommerlige grapefrukt-duften favoritten hennes.

O.P.I Lincoln Park After Dark Nail Lacquer

Den berømte tvillingen mary-Kae blir sjelden sett uten neglelakk. Denne blodrøde neglelakken fra O.P.I passer perfekt til Mary-Kates goth-møter-Califorina hippie-stil.

Stila Liquid Luminizer

Denne highlighteren kan brukes bade i ansiktet og på kroppen. Bruk den for å gi glød på kinnbena og andre steder du vil framheve.

Frederic Fekkai Luscious Curls Curl Enhancing Cream

Mary-Kate bruker denne stylingkremen for å få bedre fram de naturlige krøllene sine.

Sienna Miller

Hun ble kjent for sin bohemske hippiestil, men har etter hvert blitt mer rocka og eksperimentell.

Her er Sienna Millers favoritter:

Lancome Magie Blush in 02 Bronze Magic

Sienna bruker denne rougen med mousse-konsistens for å gi kontur i ansiktet.

Bobbi Brown Long Wear Gel Eyeliner

Denne er perfekt for å skape en 60-talls look med markerte øyne. Sienna Miller har brukt denne eyelineren siden hun spilte Edie Sedgewick i filmen Facory Girl.

Jo Malone Lime Basil & Mandarin Cologne

Denne unisex-duften har en unik sammensetning som har gjort den til en kult-klassiker. Sienna elsker denne sitrusduften.

Fake Bake Gradual self tan for fair skin

For naturlig lyse stjerner som Sienna, er denne gradvise selvbruningen perfekt for å bygge opp fargen. Denne fra Fake Bake er Siennas favoritt, og hun ser alltid solbrun og glødende ut, uten at det blir unaturlig.

Kilde: Elle.co.uk

Finn ut hvor du kan kjøpe disse produktene ved hjelp av våre shoppingguider:

MinMote.no - Norges største moteside

De beste nettbutikkende for sminke

Publisert: