Duft som en kjendis

Forrige uke ble det kjent at Beyoncé Knowles skal designe en egen signaturparfyme, som lanseres til neste år. Hun blir den siste i den lange rekken av kjendiser som designer en parfyme i sitt eget navn. Her er hennes største kjendiskonkurrenter på duftmarkedet.

Mari Glans
Publisert:

Beyoncé har tidligere vært ansiktet til Armani-duften «Diamonds», men skal nå ifølge WWD.com lansere en egen parfyme for selskapet Coty, som står bak flere av kjendisduftene.

- For meg reflekterer parfyme en kvinnes holdning og unike stilsans. Selv har jeg flere dufter som jeg elsker, men jeg har enda ikke funnet en duft som virkelig treffer min personlighet som kvinne, sier Beyoncé, som tidligere har uttalt at hun faktiske er allergisk mot parfyme. Hun er uansett ikke den første kjendisen som designer en egen duft, de hun nå skal konkurrere med har flere dufter i sitt eget navn.

Dårlig hårdag i dag?Her er tipsene som redder frisyren

Gwen Stefani

Artisten Gwen Stefani er kjent for sin kule stil, og er mer rocka og trendy enn mange andre i bransjen. Derfor er det ikke så rart at duftene hennes også skiller seg litt ut fra de andre. Stefani lanserte den første duften, «L», i 2007, som dufter av nøkkerose, pære, appelsinblomst, roser og musk.

I år har hun lansert duftserien «Harajuku Lovers», som består av fire forskjellige dufter inspirert av Gwen Stefanis egne dansere. Flakongen til «Harajuku Lovers» er små japanske dukker, og dufter av kokkos, magnolia og trenoter.

Jennifer Lopez

J-Lo er dronningen av kjendisdufter, og har lansert åtte forskjellige varianter i sitt eget navn. Duftene skal representere forskjellige sider ved Jennifer Lopez, alt fra den berømte JLo-gløden til dans og musikk. Den første duften hennes, «Glow by JLo», lå lenge øverst på listen over mestselgende dufter i USA.

Få samme glow som JLo!Smink deg med ferskenfarger

Britney Spears

Britney Spears følger JLo hakk i hel, med sine fem signaturdufter. Selv i den mest turbulente tiden lanserte popstjernen nye dufter, som solgte godt over hele verden. Duftene til Britney er søte og feminine, med sensuelle og fruktige undertoner.

Lurer du på ha stjernene dufter?Her er kjendisenes favorittparfymer

Mariah Carey

Popdivaen Mariah Carey fornekter seg ikke på duftfronten heller. Den første duften signaturduften hennes, «M By Mariah Carey», er formet som en lilla sommerfugl og dufter av marshmallows. Hennes andre duft, «Luscious Pink», har samme flakong i rosa, og dufter av rosa peoner, bergamottappelsin, hvit musk og sandaltre. I disse dager lanserer hun duften «Forever», som er en mer glamorøs og sofistikert duft.

Kjøp favorittduften din på nett!Her er de beste nettbutikkene

MARIAH CAREY: Mariah Careys signaturparfyme dufter som marshmallows. (Foto: AP)

Victoria Beckham

Victoria og David Beckham prøver å etablere signaturen deres «DvB» som et merkenavn, og har lansert til sammen elleve dufter, hvorav fire er damedufter. Alle dameduftene kommer med matchende herredufter, slik at duftene komplimenterer hverandre og får det beste ut av hverandre, akkurat slik som stjerneparet selv.

Victoria elsker sin egen parfyme.Dette finner du i sminkepungen til Victoria Beckham

Sarah Jessica Parker

Mange ønsker nok å dufte som stilikonet Sarah Jessica Parker, og det er nok derfor den populære skuespilleren også har lansert flere signaturdufter. Den første duften «Lovely», er en søt og feminin duft med noter av amber, frisk eplemartini og kremet orkide. Hun har siden lansert duftene «Covet», og «The Lovely Collection», som består av tre dufter som alle er inspirert av hendelser i Sarah Jessica Parkers eget liv.

minMote var på settet til Sex And the City.Se video fra innspillingen her!

Kate Moss

Supermodellen Kate Moss gjør stor suksess med sine kleskolleksjoner for TopShop, og har etter denne suksessen lansert tre forskjellige dufter i sitt eget navn. Hennes nyeste duft «Velvet Hour», dufter av blant annet muskat, sedertre, røkelse og patchouli. Signaturduften «Kate» skal reflektere alle sider ved supermodellen, alt fra hennes skjønnhet til hennes til tider ville partyliv.

MinMote.no - Norges største moteside

Paris Hilton

Arvingen Paris Hilton har virkelig stått på for å etablere seg i duftmarkedet. Hun har lansert fem damedufter og tre herredufter i sitt eget navn, under slagordet «Finn ut hvordan det føles å dufte som en stjerne». Alle duftene er inspirert av forskjellige sider av Paris Hilton, og har fått navn som «Heiress», «Fairy Dust» og «Siren».

Relevante artikler videre:

Alt om høstens skjønnhetstrender!De 10 største makeup-trendene

Ekstra leppestift-guide!Se hvordan du legger leppestift her!

Skal du på fest?Her er høstens kuleste partylook!

Røde lepper er hot!Slik bruker du rød leppestift

Publisert: