Disse fargene må du ha i garderoben i vår

Denne våren og sommeren skal du stråle om kapp med solen i sesongens eksotiske farger.

Natalie Ngo
Publisert:

Vårens mest markante fargepalett er nemlig sitrusfargene. minMote-leder Sonia Huanca Vold synes trenden er forfriskende.

- Vårens heteste farger er som hentet fra et eksotisk fruktfat, så denne våren er det bare å la seg friste av nyanser av gult og oransje. Selv om våren ikke har kommet helt ennå, kan man allerede nå begynne å sette litt farge på antrekkene, sier hun.

De sterke fargetonene er en av de tydeligste trendene fra designernes vår- og sommerkolleksjoner. Hos Louis Vuitton, Gucci og Balmain fikk vi se sitrongule kreasjoner på catwalken, mens Victoria Beckham, Stella McCartney og Carolina Herrera viste frem papayaoransje kjoler.

De store stjernene er alltid raskt ute med å kaste seg over de siste trendene fra catwalken, og vi har allerede sett skuespillere som Jessica Chastain og Jennifer Lawrence i gule kreasjoner fra henholdsvis Stella McCartney og Valentino Couture.

Stjernene beviser at trenden er like lekker til alle hår- og hudtoner.

– Bare se hvor lekre sitrusfargene er til både Jessica Chastains lyse hud og Victoria Beckhams solbrune farge. Dette er farger alle kan bruke uten å tenke på at de kanskje ikke kler dem, sier Vold.

De fargesterke plaggene passer også inn i mange forskjellige stiler.

Har du en feminin stil, kan du se etter plagg med blondedetaljer, rysjer eller draperinger. En enkel blazer eller skjorte er perfekt for deg som har en mer minimalistisk eller rocka stil.

Synes du det blir for mye med de markante fargene fra topp til tå, kan du velge tilbehør som sko, vesker eller smykker i oransje eller gult.

Den ultimate investeringen denne sesongen er det eksklusive Hermès-armbåndet i den klassiske oransjefargen - det er supertrendy akkurat nå, men vil aldri gå av moten.

Det er ikke bare de store stjernene som har kastet seg over de iøynefallende fargene. Også verdens heteste modeller har begynt å ta i bruk catwalk-trenden.

– Det er et sikkert tegn på at noe er trendy! Modellene er nesten større stilikoner enn skuespillere og artister, forteller Vold.

Mens Jourdan Dunn og Arizona Muse har fått kloa i gule minikjoler fra Balmain og Louis Vuitton, har Doutzen Kroes sikret seg en fotsid kreasjon fra J. Mendel.

Publisert: