Slik bruker du maxi-skjørtet i høst

Det er ingen vits i å pakke bort det lange skjørtet selv om temperaturen synker.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

I stedet kan du kombinere det med plagg fra vintergarderoben. It-jenta Olivia Palermo er en mester i å kominere plagg på nye måter, og blander gjerne designerplagg med tilbehør fra kjeder som Zara og Topshop. Palermo kler seg gjerne i lange skjørt, sommer som vinter. Hvis du vil gjøre det samme har minMote plukket ut fire looks med lange skjørt som du kan kopiere for en rimelig penge.

— Når det gjelder å blande dyrt og billig handler det om å finne de tingene som du automatisk blir tiltrukket av. Jeg synes det er flott at kjedebutikkene tilbyr trendy klær for alle - det går fint an å fylle opp en basisgardeobe uten å tømme lommeboken, sier Olivia til Grazia Daily.

Strikkegenser

Under London Fashion Week hadde Olivia på seg et blått skjørt fra Topshop som hun har brukt ved flere anledninger. I kalde London matchet hun det med en tykk, hvit genser og varme boots. Høstens deiligste strikkegensere finner du her, mens minMote viser deg sesongens boots her.

Tips: Lar du strikkegenseren henge utenpå skjørtet kan det fort bli formløst. For å fremheve fasongen din kan du i stedet putte genseren nedi skjørtet og stramme til med et belte - pass bare på at genseren ikke er for tykk og klumpete.

Biker-jakke

Skinnjakker går aldri av moten, og Oliva bruker sin sorte variant til å dresse ned et voluminøst skjørt med blomstermønster. Legg også merke til neglelakken som matcher toppen i oransje - perfekt for høsten!

Tips: Hvis du har et romantisk sommerskjørt i skapet, kan det få nytt liv og en mer rocka look hvis du matcher det med en skinnjakke og et par biker-boots med lav hæl. Olivias jakke er i semsket skinn, men vanlig skinn fungerer like bra!

Fuskepels

En god og varm fuskepels kan være alt som skal til for at et sommerantrekk plutselig kan brukes om høsten. Olivia har på mesterlig vis kombinert sitt korallfargede skjørt med sko og belte med matchende leopardmønster. Antekket ser ekstra ekslusivt ut med et tykt gullarmbånd.

Tips: Bruk et tynt belte utenpå pelsvesten for å vise fram midjen din! Rimelige varianter får du hos nesten alle kjedebutikker.

Publisert:

Finn mer innhold om: