Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Nå skal «alt» være tinted

SPAR TID: Lett fargede kremer er både tidsbesparende og ser supernaturlig ut på huden. Perfekt for sommerens varme dager.
SPAR TID: Lett fargede kremer er både tidsbesparende og ser supernaturlig ut på huden. Perfekt for sommerens varme dager. Caroline Tompkins / Refinery29 f

Glem fulldekkende sminke, nå er det naturlig som gjelder!

Sommeren står på trappen, og vi gleder oss til lange dager fylt med sommerkjoler, lekkert badetøy og freshe sandaler.

Varmere årstider betyr også gjerne litt justeringer på skjønnhetsfronten. Vi vil bruke så lite tid som mulig på badet, samtidig som vi vil se freshe og glødende ut.

I skjønnhetsbransjen har ordet «tinted» blitt en skikkelig kjøpermagnet. På TikTok har hashtagen #tintedmoisturizer nærmere 63 millioner visninger. Det samme har hashtagen #skintint.

– En trend

Gründer bak nettstedet «Helt Krem», Cathrine Stabel, tror lett dekkende produkter blir spesielt populære på denne årstiden.

– Glødende hud er en trend. Hudpleie og sminke med farge eller lysreflekterende partikler bidrar til at huden ser jevn og glødende ut. Det er nok spesielt fokus på dette nå om sommeren.

Hun tror mange velger produkter fremfor solstråler for å oppnå sommergløden.

– Det er også flere som er innforstått med at brunfarge i all essens er skade på huden og DNA-et vårt og derfor bruker alternative metoder, som fargede produkter eller selvbruning, for å oppnå sommerfargen.

MANGE VALGMULIGHETER: Det finnes utallige valgmuligheter om du ønsker å gå for en naturlig sminke i sommer, som også gjør godt for huden.
MANGE VALGMULIGHETER: Det finnes utallige valgmuligheter om du ønsker å gå for en naturlig sminke i sommer, som også gjør godt for huden.

De fleste skjønnhetsmerkende på markedet har lansert egne kremer som kombinerer hudpleie med sminke, under navn som «BB cream», «CC cream», eller «Tinted Moisturizer».

Stjerner som Rihanna og Selena Gomez, som står bak merkene «Fenty Beauty» og «Rare beauty» har også selvsagt lansert sin egne lett dekkende foundations, og de ser ut til å være populære gjengangere på TikTok.

Doughnut-hud

Glødende og naturlig hud har vært en stødig trend på skjønnhetsfronten en god stund nå. Hailey Bieber sier hun ser ut som glasert doughnut før hun legger seg, og mange sverger til «slugging» for å oppnå maksimal glød i fjeset.

Om du heller sverger til produkter som kan gi deg plettfri hud uten for mye innsats, har vi funnet frem noen av våre «tinted» favoritter.

Superlett dekk

TikTok-favoritt

TikTok-favoritt

Lett dekkende foundation fra Fenty Beauty.

Farget dagkrem med solfaktor

Farget dagkrem med solfaktor

En TikTok-favoritt er denne lett fargede dagkremen fra Rare Beauty med solfaktor.

Naturlig resultat

Naturlig resultat

Foundation fra Clarins med en formel som kjennes ut som et serum. Gir huden fukt og glød gjennom dagen.

Solkrem med farge

Solkrem er viktig å huske året rundt, men det er spesielt viktig når vi om bruker mer tid utendørs og solen UV-stråler er på sitt sterkeste.

I solsteken vil vi helst ha lite til ingen sminke, men vi jukser oss gjerne til litt ekstra farge frem til sommergløden for alvor melder sin ankomst.

Luksuriøs dagkrem

Luksuriøs dagkrem

CC-krem fra Chanel som jevner ut, fukter, korrigerer, beskytter og øker hudens glød.

Daglig beskyttelse med universell fargenyanse

Daglig beskyttelse med universell fargenyanse

Beskyttelse for huden mot UV-stråler og andre ytre påkjenninger som forurensing. Produktet har en universell fargenyanse som tilpasser seg huden din.

Solkrem med farge

Solkrem med farge

Farget solkrem med SPF 50, som beskytter huden og gir en lett dekkevne.

Naturlig sminket resultat

Naturlig sminket resultat

Farget solkrem fra Korres med faktor 50, som gir mye fukt og dermed kan erstatte dagkremen om sommeren.

Farget dagkrem

En god dagkrem som beskytter huden og tilfører fukt er noe de fleste av oss føler oss nærmest avhengig av. Hva med en dagkrem som gir både fukt og farge i ett? Det finnes mange god produkter med de samme egenskapene til en krem, i tillegg til at de jevner ut små skavanker i huden. Perfekt om du vil se sommerklar og fresh ut med den minste innsats.

Beskyttende, farget dagkrem

Beskyttende, farget dagkrem

Multifunksjonell, beskyttende farget dagkrem fra bareMinerals med fuktighetsgivende og pleiende egenskaper.

Farget dagkrem med hyaluronsyre og aktivert aloevann

Farget dagkrem med hyaluronsyre og aktivert aloevann

Dagkrem fra Clinique som gir 12 timers fuktighet, beskyttelse av huden og en jevn overflate. Finnes i flere nyanser.

Fuktende og beskyttende

Fuktende og beskyttende

Fuktighetsgivende og beskyttende krem fra Estée Lauder. Produktet ser hvitt ut frem til det smøres på huden.

Flere bruktsmuligheter

Flere bruktsmuligheter

Dekkende krem fra IT Cosmetics med SPF 50. Produktet kan brukes som foundation eller dagkrem, avhengig av hvor mye dekk du ønsker.

Det er ikke bare ansiktet som kan få tilført lett dekkende farge. Det har blitt nokså populært med produkter til kropp, som jevner ut hudtonen og gir en fin glød samtidig.

Kroppstint med lett shimmer

Kroppstint med lett shimmer

En lett, skimrende kroppstint fra Fenty Beauty.

Lett dekkende sminke til bena

Lett dekkende sminke til bena

Lett dekkende produkt til bena fra Sally Hansen som jevner ut hudentonen.

Gir huden glød

Gir huden glød

Dette produktet fra Caia er perfekt for deg som ønsker gødende ben eller armer. Kan brukes alene, eller blandes ut i fuktighetskremen din.

Emma Louise Fon Mathisen
Emma Louise er journalist I VG. Her jobber hun med tekst- og videosaker innen mote, interiør og skjønnhet. Hun har en lidenskap for skjønnhet og velvære, og elsker å teste nye produkter og trender.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?