Dette kan du shoppe og droppe fra Kim Kardashians sexy kolleksjon

Å se Kim Kardashians (32) kleskollekjson er som å dykke inn i superstjernens egen garderobe.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Den veldreide reality-stjernen lanserte nylig sin egen kleskolleksjon sammen med søstrene Khloé (28) og Kourtney Kardashian (33). Det er imildertid liten tvil hvem kolleksjonen bærer mest preg av - med en rekke råsexy kjoler i paljetter, knallfarger og dyremønster er kolleksjonen som tatt ut av Kim Kardashians klesskap. Reality-søstrene har designet alt fra kjoler til topper, bukser og tilbehør, og prisene varierer fra 150 til 600 kroner. Trioen har også fått hvert sitt jeanspar - smale jeans til Kourtney, rette jeans til Kim og bootcut-jeans til Khloé.

minMote-leder Sonia Hunca Vold hyller søstrene for å ha laget en sexy, kvinnelig og vågal kolleksjon, men mener de har gått litt for langt når det gjelder noen av plaggene. Hun har også plukket ut hva du bør shoppe og hva du bør droppe fra kjendiskolleksjonen.

- Jeg synes det er kult at Kim Kardashian er tro mot sin sexy stil. Hun elsker å vise frem de flotte kurvene sine, og med denne kolleksjonen oppfordrer hun andre kvinner til å gjøre det samme. Velger man ut de riktige plaggene i kolleksjonen, kan man lett bli julebordets heteste, mener Vold.

Dette bør du shoppe:

- Kim Kardashian elsker kjoler som vekker oppsikt på den røde løperen, og hun er en mester i å velge varianter som sitter som støpt. Flere av kjolene i kolleksjonen er som tatt fra garderoben hennes, og kan fungere veldig godt nå i julebordsesongen. Kim Kardashian har selv sagt at hun elsker Spanx, og med riktig hold-in-undertøy under disse kjolene får man den berømte silhuetten, sier minMote-leder Vold.

Dette bør du droppe:

Leopardtopp, 290 kr. Grønn bluse, 320 kr. Blondekåpe, 690 kr. Lilla kjole, 460 kr. Leopardveske, 500 kr. Alt fra Kardashian Kollektion hos DorothyPerkins.com. Foto: Produsentene - Til og med Kims kjærste, Kanye West, har påpekt at stilen hennes noen ganger er litt «tacky». Hun har riktignok blitt mer sofistikert med tiden, men noen av plaggene i kolleksjonen kan lett se vulgære ut når man får dem på. Leopardsmønsteret, veskene og blondene er det jeg liker minst ved kolleksjonen, sier Vold.

LES OGSÅ:Kim Kardashians tips – slik gjør du formene dine sexy

Publisert:

Finn mer innhold om: