Slik redder du en dårlig hårdag

Enkelte ting kan legge en demper på en ellers god dag. Det kan være alt fra hovne øyne eller en kvise midt på nesen, men øverst på listen over skjønnhetskriser er en dårlig hårdag. Se hvordan du kan redde både håret og dagen din.

Mari Glans
Publisert:

Det finnes dager der samme hva du gjør med håret ditt, så ser det ikke bra ut. Men det finnes heldigvis flere løsninger enn å holde seg hjemme eller å ta på seg en lue. Her er tipsene til hvordan du fikser en dårlig hårdag, og hvordan du kan unngå dårlig hårdager i tiden framover.

Hvordan forebygge dårlige hårdager

Det er flere ting du kan gjøre for å unngå flere dårlige hårdager. Et veldig vesentlig punkt, er en god hårklipp. Om du har fått en god klipp som er tilpasset din hårtype, vil håret både være enklere og håndtere og oppføre seg bedre. Bruk også riktige produkter, feil balsam kan sabotere enhver frisyre. Det gjelder også å bruke produktene riktig. Om du for eksempel slurver med å skylle ut produktene av håret etter du har vasket det, er ikke neste dårlige hårdag langt unna.

Det gjelder også å ha de riktige produktene tilgjengelig før hårkrisen kommer. Om du lett får brusete hår, bør du alltid ha et serum som roer ned håret i nærheten. Om du har badet i saltvann, bør du gi håret en fuktighetskur etterpå, for å unngå å våkne med et kråkereir på hodet. Kort sagt, om du tilfører håret den næringen det har behov for og bruker produktene riktig, er mye gjort. Ikke vær redd for å spørre frisøren din om hvilke produkter som er best for ditt hår.

Vil du ha drømmehåret?Slik får du høstens heteste hår!

Kjappe løsninger

Dårlige hårdager kan ramme alle hårtyper, hårlengder og alle hårkvaliteter. Her er triksene som fikser enhver dårlig hårdag på ti minutter, uansett hvilken type hår du har.

Tørrshampo

Dette vidunderproduktet kan redde deg fra mange hårkriser. Fett hår er noe alle prøver å unngå, men noen ganger har man ikke tid til å vaske håret. Da er det bare å spraye litt tørrshampo i røttene, og tørrshampoen vil både absorbere overflødig fett og gi mer volum på noen få sekunder.

Bytt skill

Om du legger hårskillen på motsatt side av hva du vanligvis bruker, vil håret ditt få mer volum og nytt liv.

Sett opp håret

Å sette opp håret i en høy hestehale eller topp, kan skjule enhver dårlig hårdag. Denne frisyren er i tillegg høstens mest trendy.

Vask håret

Det enkleste er ofte å starte på nytt. Det tar bare ti minutter ekstra, og kan redde hele dagen din.

Fint tilbehør

Et fint hårbånd, hårbøyle eller store hårspenner, skjuler deler av håret og stjeler oppmerksomheten fra ettervekster og fett hår.

Få tips til fin og trendy hårpynt her!

Slett håret

Om håret står til alle kanter, er det bare å ta fram slettetangen. Med et varmebeskyttende produkt og en shinespray, vil håret bli slett, glatt og skinnende.

Fletter

Fletter i håret er fortsatt kult, og er en kjapp redning for de fingernemme.

MinMote.no - Norges største moteside

Hatt

Når alt annet feiler, er det ikke noe annet å gjøre enn å ta fram hatten. Heldigvis er hatter i flere varianter trendy som aldri før. Spesielt fedora-hatten har vært hot i sommer.

MinMote.no - Norges største moteside

Relevante artikler videre:

Stjernene jukser på dårlige dager!Se stjernene som bruker parykk

Vil du ha ekstra volum?Se flere framgangsmåter her!

Få en perfekt festfrisyre!Tre snarveier til krøller

Skal du til frisøren?Slik får du frisyren du ønsker deg

Publisert:

Finn mer innhold om: