Ett skjørt - tre antrekk til helgen

Du trenger ikke tømme lommeboka selv om helgen er full av begivenheter. Med dette budsjettskjørtet kan du enkelt style tre forskjellige antrekk.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Av MARTINE LUNDER og SONIA HUANCA VOLD

Etnisk atzec-mønster dukket opp i kolleksjonene til blant annet Mary Katrantzou og Matthew Williamson denne sesongen, og kjedebutikkene har som vanlig fulgt etter. Velger du et skjørt i en litt nøytral fargeskala, kan du dresse det både opp til fest, og ned til hverdags. Snart kan du til og med droppe strømpebuksene!

La deg inspirere av disse antrekkene:

Middag hos svigers

Skal du på restaurant med venner eller på middag hos svigerforeldrene dine, kan du med hell kombinere det mønstrete skjørtet med elegante plagg. En lys blazer med en silketopp under gjør helheleten mer delikat. Synes du det blir litt for kjedelig, kan du få et litt røffere uttrykk ved hjelp av flere gullringer. Har du ikke et par behagelige ankelstøvletter med kraftig hæl i skohyllen, kan det lønne seg å investere i et par. Disse passer like godt til skjørt og blazer som til jeans og collegegenser!

Fest med jentene

Våren er kanskje på vei, men vi har fortsatt noen kalde uker igjen før vi kan ta fram de florlette sommerkjolene. Velg heller en sexy magetopp med lange ermer, som dessuten gjør at du slipper å fryse. Pumpsene med ankelstropp er nesten like som skoene fra Céline, men koster en brøkdel. Og endelig kan vi bytte ut de tykkeste vinterkåpene med en lettere skinnjakke!

Shopping og kafé

Behagelige plagg er alfa og omega om du skal traske rundt på shopping eller kose deg på kafé. Du kan gjøre skjørtet mindre pyntet ved å bruke det til flate sneakers. Ha også med en stor veske som rommer både nye kupp og dagens avis. Sett prikken over i-en på antrekket ved hjelp av en neglelakk i hvitt, som er en av vårens store trendfarger. Er du sliten etter en lang fest kvelden før, er et par store, trendy solbriller redningen.

Publisert: