Sommerens heteste shorts er lang - slik styler du bermuda-shortsen

Vanessajackman.blogspot.no/Getty Images/All Over Press" height="650" class="size-full wp-image-132701" /> ULIKE STILER: Investerer du i en bermuda-shorts i sommer kan du bruke den i mange sammenhenger. Den har allerede blitt en stor hit blant motebloggerne og på catwalken. Foto: Vanessajackman.blogspot.no/Getty Images/All Over Press

Denne sommeren må den lille hotpantsen vike for den langt mer sofistikerte bermuda-shortsen. Ikke bare er den mer trendy, den er også langt mer anvendelig!

Martine Lunder Brenne
Publisert:

De knøttsmå denimshortsene som viser mer enn de skjuler vender tilbake hver eneste vår og sommer. I år har de til og med sparket i gang en debatt om hvor kort som er for kort. Det er imidlertid en helt annen type short som er hetest akkurat nå - nemlig den knelange bermuda-shortsen.

Shortsen dukket opp i et utall farger, mønster og tekstiler på catwalken i vår 2013-kolleksjonene. Mens Saint Laurent har laget en chic variant i helt sort, la DKNY seg på en mer avslappet linge med avrevne bein og hullete jeansstoff. Tommy Hilfiger gikk ikke overraskende for en preppy versjon i både ruter, beige og hvitt, som ble matchet med maritimt tilbehør.

Også på gata under moteukene ble shortsen et populært plagg -d et er tross alt ikke hver dag komfortable og praktiske plagg blir store trender. Bermuda-shortsen kan lett dresses opp og ned etter anledningen, og er dessuten et ypperlig jobb-plagg på varme dager - i motsetning til minishortsen.

minMote har satt sammen tre forskjellige antrekk med utgangspunkt i berbunda-shortsen:

Avslappet

TIL HVERDAGS: La deg inspirere av DKNY med bluse fra H&M, 230 kr. Blazer fra Zara, 559 kr. Shorts fra Frame Denim hos Net-A-Porter.com, 1080 kr. Sko fra Nelly.com, 349 kr. Foto: Getty Images/All Over Press/Produsentene

DKNYs antrekk kunne fungert like bra på gate som på catwalken, og til hverdags er det superkult med en løstsittende bermuda-shorts i denim. For å gjøre antrekket hakket mer elegant kan du kombinere den med en lekker hvit bluse og blazer, som er nydelig til sommerbrun hud. Høye hæler gir antrekket litt mer glamour, men velg gjerne flate sandaler hvis du foretrekker det.

Festklar

MØRKE TONER: Saint Laurent viser at sort ikke trenger å være kjedelig. Bluse fra Riverisland.com, 230 kr. Øredobber fra Maria Black, 900 kr. Belte fra Saint Laurent hos Matches.com, 1915 kr. Shorts fra H&M, 199 kr. Sko fra Zara, 799 kr. Foto: Getty Images/All Over Press/Produsentene

Franske Saint Laurents vår/sommer-visning oste av mørk eleganse, og bermuda-shortsen var en viktig del av kolleksjonen. Velg en helt sort variant med dressbukse-snitt, og bruk gjerne en transparent bluse for å vise litt hud på en sexy måte. Eksklusivt tilbehør er alfa omega, som et par rå øredobber og et tynt belte med gulldetaljer i livet - og ikke glem stiletthælene!

Jobb

MARITIMT: Tommy Hilfigers fargepalett går i rødt, hvitt og beige, og looken er perfekt til en varm arbeidsdag. Skjorte fra Zara, 399 kr. Genser fra Nelly.com, 299 kr. Shorts fra Ralph Lauren Blue hos Farfetch.com, 670 kr. Veske fra Zara, 559 kr. Sko fra Heels.com, 360 kr. Foto: Getty Images/All Over Press/Produsentene

Hvis jobben din ikke har en streng kleskode, kan bermuda-shortsen være redningen på en dag som er for varm for bukser. La deg inspirere av Tommy Hilfiger og velg en herreinspirert shorts, som du gjør mer feminin med en hvit skjorte. Går du for den maritime stilen er det et must med et par høye espadrilles på føttene.

Publisert: