Slik får du perfekte markerte bryn

Store, markerte øyenbryn er inne i varmen igjen, og denne høsten kan du trygt la brynene være fokuspunktet i ansiktet.

Cathrine Elnan
Publisert:

De store, markerte øyenbrynene som vi kjenner best fra 80-tallet har fått en renessanse denne høsten. Hos Dolce & Gabbana, Calvin Klein og Prada marsjerte modellene ned catwalken med tunge, markerte bryn, til stor begeistring for mange motemagasiner og bloggere.

Velfriserte og symmetriske

Brynene var velfriserte og velplukkede, og det er også et av nøkkelgrepene for å lykkes med denne trenden. Selv om store øyenbryn kan sende tankene tilbake til 80-tallet, er det ikke nødvendig å se ut som Madonna gjorde i musikkvideoen til «Like a Virgin». Napp de synlige hårene på undersiden av brynene, men hvis du vil ha kraftige, markerte bryn er det viktig å ikke overdrive plukkingen. Følg øyenbrynenes naturlige form, og pass på at det blir symmetrisk og likt på begge brynene.

Første gang du napper?Slik napper du brynene selv!

Slik får du looken

Markerte øyenbryn trekker oppmerksomheten mot øynene, samtidig som det rammer inn resten av ansiktet på en fin måte. Med denne trenden kan det være greit med litt drahjelp fra verktøy som øyenbrynsblyant eller en øyenbrynsskygge, spesielt for dem som ikke har naturlige markerte bryn. Bruk gjerne en blyant eller skygge som er én nyanse mørkere enn hårfargen din, men unngå mørkere farger enn dette. En liten kontrast mellom fargen på håret og brynene gjør øyenbrynene mer definert, uten at resultatet blir for dramatisk.

Smink deg til perfekt hud.Les vår guide her!

En mer nøytral variant

Hvis du ikke har lyst på så markerte bryn som ble vist under noen av høstens motevisninger, men samtidig vil ha dem mer veldefinerte, kan du fylle inn brynene dine med en øyenbrynsblyant eller skygge. Du kan også gre dem litt oppover, for eksempel med en øyenbrynsbørste med litt hårspray på. For flere tips til hvordan du skal sminke brynene dine, les her.

Lurer du på hvilke andre makeup-trender som gjelder denne høsten? Se dem her!

Relevante artikler videre:

Smink deg etter alderen din!Sminketips for unge og gode voksne

Kjøp nye øyenskygger på nett!Her er de beste sminkebutikkene

Sotede øyne går aldri av moten. Slik sminker du sotede øyne

Få looken til Kristen Stewart!Sover med sminken på

Publisert:

Finn mer innhold om: