Smink deg som Jessica Alba

Skuespiller Jessica Alba regnes som en av verdens vakreste kvinner, og har alltid en naturlig og sexy makeup. Slik kan du kopiere looken hennes.

1. Start med å legge et perfekt grunnlag på huden.

MinMote.no - Norges største moteside

2. Jessica Alba har alltid glødende hud, så gå lett over ansiktet med en solpudder med litt skimmer i.

3. Marker øyenbrynene lett med en øyenbrynsblyant eller skygge. Legg så lite som mulig, det er øynene som skal være i fokus på denne looken.

MinMote.no - Norges største moteside
MinMote.no - Norges største moteside

4. Legg en lys baseskygge på øyenlokket opp til brynet. Legg gjerne litt ekstra i øyenkroken og på den innerste delen under øynene for å åpne blikket. Her er det fint med litt skimmer.

5. Så legger du en mellombrun øyenskygge med litt bronse i på øyelokket opp mot øyenbrynsbenet. Legg den samme skyggen lett under øynene også, men bare i ytterkanten av øynene. Ikke gå lenger inn en en tredjedel av øyet. Husk å duse ut alle overgangene slik at skyggene smelter inn i hverandre.

Artikkelen fortsetter under bildet

6. Legg en brun kajal på vårkanten oppe og nede for å gi et mer intenst blikk, uten at det ser for hardt ut.

7. Så kan du legge en sort eyeliner langs den øvre vippekanten. Vipp eyelineren litt opp i enden av streken. Her kan du også bruke en sort kajal om du foretrekker det. Avslutt med to lag sort masacara.

8. Roser i kinnene frisker opp denne looken. Velg en rosa rouge, og legg den lett i små sirkler på eplekinnene. Smil mens du legger rougen for å få frem eplekinnet og kan se nøyaktig hvor rougen skal være.

9. Leppene sminkes med en transparent leppestift i en lys rosa farge. Gjerne legg litt lipgloss over for en ekstra sommerfrisk look.

Her er alt du trenger for å få looken til Jessica Alba.

Fra venstre: Helena Rubeinstein Lash Queen Feather Collection mascara, Maybelline Line Definer Liquid Eyeliner, Dior Diorskin Poudre Shimmer, Oriflame Giordani Gold Lipstick i fargen Divine Pink, Dr. Hauscka Lipgloss i 01, Estée Lauder Brow Perfecting Duo, L'Oreal Shadow Minerals i 13 Bronze Gold og Clinique Blushing Blush i fargen Cupid.

MinMote.no - Norges største moteside
Nå kan du følge minMote.no på Twitter!

Hvordan var din opplevelse i dag?