Slik blir du kul i denim

Er du glad i å bruke dongeribukse? Her er fem enkle, hverdagslige og stilsikre måter du kan style den klassiske dongeribuksa på.

Dongeristoffet forsvinner aldri helt ut av motebildet og kan brukes til alle årstider, vinter så vel som vår. Denimtrenden eksploderte i vår, da modeller gikk ned catwalken med dongeri fra topp til tå. Designere som Chloé, Stella McCartney og Ralph Lauren brukte ulike nyanser og vasker da de lanserte fjorårets vårvisninger.

Selv om du ikke kastet deg ukritisk over denimtrenden tidligere i år, har du sannsynligvis et par dongeribukser liggende i skapet. De kan brukes til det aller meste, men av og til kan det være greit med ny inspirasjon til hva man kan kombinere den enkle buksen med.

Rumpa må se bra ut!Få Jessica Simpsons sine tips til jeansshopping.

Med høye støvler

Mørke olabukser kan kombineres med det aller meste, og man kan dra i land en vellykket look med enkelt tilbehør. Supermodellen Claudia Schiffer er fasjonabel og chic når hun styler den mørke dongeribuksen på en uanstrengt måte; med høye skinnstøvletter, matchende skinnbelte og veske. Høye støvletter kan gi inntrykk av at bena er kortere enn det de egentlig er. Derfor kan det være greit å ta i bruk lavere støvletter hvis du ikke føler deg komfortabel i støvletter som går like høyt opp som Claudia Schiffers.

Herreblazer og pumps

Kelly Rutherford, best kjent som Lily van der Woodsen fra «Gossip Girl», viser hvordan denimbuksen kan kombineres med feminine pumps og en maskulin blazer. Men en hvit t-skjorte under kan være et perfekt antrekk for en vanlig dag på jobben. Hvis du vil pynte opp antrekket kan du bytte ut t-skjorten med en penere topp, enten blomstret, blonder eller et undertøyslignende korsett.

Stjernene elsker pasteller og puddertoner.Slik gjør de det!

Søtt som January Jones

Skuespilleren January Jones bruker den moteriktige slengbuksen sammen med en enkel blondetopp og en kul clutchveske. Mange synes hvite blonder kan bli for søtt, mens sorte blonder kan bli for vågalt. Derfor er det perfekt å bruke blonder sammen med denim og skinndetaljer. Det gjør blondedetaljene mer nøytrale og hverdagslig.

Finn kule klær på nettet! Her er gode nettbutikker for klær

Matchende jakke og sko

Kate Bosworth kjører en avslappet stil med gutteaktige, brune oxford-sko og en blazer i matchende farge. Skoene er ikke de mest ideelle å bruke i sørpevær eller på glatte veier, men kan brukes inne eller du kan ta dem fram når snøen begynner å smelte. Kombiner stilen med en stor veske eller et kult handlenett for den avslappede stilen som Kate Bosworth kjører.

Ute etter nye sko? Her er de beste skobutikkene på nett!

Rocka med skinnjakke

Den riktige skinnjakken passer til det meste, også dongeribuksen. Joy Bryant velger en denimbukse med strikk nederst i bena, men skinnjakken passer også utmerket med bukse som er trang i bena. Finn fram et stort smykke eller et smykke med mye strass hvis du vil ha et passende tilbehør til.

I disse antrekkene gjør Blake Lively suksess!Se «Gossip Girl»-moten her!

Relevante saker videre:

Nå kan guttene også jukse. Hold-in undertøy for menn

Trenger du hudpleietips! Slik forebygger du tørr hud!

Håret skades i kulda. Her er ekspertrådene

Skal du handle fra utlandet?Her er alt du trenger å vite om netthandel

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?