I sminkepungen til Lily Allen

Lily Allen er Chanels nye ansikt for tilbehør, og sjarmerte nylig publikum i Oslo på Øyafestivalen. Se hvilke produkter Lily Allen har i sminkepungen sin.

Mari Glans
Publisert:

Lily Allen liker å eksperimentere både med klær, hår og makeup, men har likevel funnet seg noen trofaste skjønnhetsfavoritter som alltid får være med i sminkepungen på turné.

Lily Allen er ansiktet til Chanels nye veskekolleksjon!Les mer her!

CLARINS Lip Balm

Lily Allen er glad i sterke farger på leppene, og da må hun selvfølgelig pleie leppene godt også. Det gjør hun med leppepomade fra Clarins, som gir mye fuktighet med ingredienser som sheasmør, mango, olivenekstrakter og vitamin E.

MAC Blushcreme

For å få friske roser i kinnene, bruker Lily Allen denne kremrougen fra MAC. Den gir et naturlig og fuktig resultat, og passer godt enten hun skal holde konsert eller ut på byen.

ESSIE Nail Polish

Lily Allen liker knallfarger på neglene, og merket Essie følger alltid opp de siste negletrendene. Blant Lilys favorittfarger finner vi Licorice, som er helt sort, og Bahama Mama, som er en kraftig lillafarge.

NARS Laguna Bronzer

Dette solpudderet er et må-ha produkt i Lilys sminkepung.

- Huden min er veldig lys, så jeg bruker dette solpudderet for å få litt farge. Den er helt essensiell på høsten og vinteren, sier Lily Allen.

CLARINS Extra Comfort Toning Lotion

Lily Allen liker Clarins-produkter, og bruker denne toneren for å få en frisk og opplagt hud. Toneren passer for tørr eller sensitiv hud, og har ingredienser som mandel og marshmallow for å gi ekstra fuktighet.

CHANEL Ecriture De Chanel Liquid Eyeliner

Lily Allen er trofast mot eyelineren, og siden hun er det nye ansiktet til Chanel, er det ikke så rart at hun bruker makeup derfra også.

- Jeg liker å prøve forskjellige stiler, og for tiden fokuserer jeg mest på å definere øynene mine uten å bruke så mye farger. Denne lineren er så lett å bruke, og resultatet blir sexy, sier popstjernen.

MinMote.no - Norges største moteside
Glamour UK - Beauty and Lifestyle Trends, Hair and Makeup Inspiration

Relevante artikler videre:

MinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største moteside
Publisert: