Stjel stilen til Drew Barrymore

Den kjente skuespilleren  har fått en ny og trendy look, til glede for motemagasiner og inspirerte bloggere. Slik kopierer du den avslappede og kule stilen.

Cathrine Elnan
Publisert:

35-åringen har vært i rampelyset nesten hele sitt liv, og har vært igjennom utallige stil-, sminke-, og hårvariasjoner. Hun hadde søte musefletter da hun som syvåring spillefilmdebuterte i Steven Spielbergs E.T, hun har hatt mørkerød leppestift og grungeaktig Nirvana-stil og kledd seg som et blomsterbarn med hippiefletter og flagrende klær.

Nå er Drew Barrymore igjen aktuell med filmen «Going the Distance», hvor hun spiller hovedrollen sammen med kjæresten Justin Long. Det er ikke bare i sammenheng med den nye filmen at skuespilleren vekker oppmerksomhet. Barrymore har den siste tiden blitt en gjenganger på motebloggere og i magasiner for sin nye og avslappede stil.

Trenger du tips til nye jobbklær?Kopier antrekkene fra catwalken!

Moteriktig, men avslappet

Den tidligere barnestjernen har byttet ut store deler av garderoben sin med mer spennende og moteriktige plagg, som skinnskjørt, haremsbukser, rutede skjorter, transparente overdeler og paljettkjoler.

Selv om Barrymore har klesskapet fullt av de siste trendene, bruker hun dem på en avslappet måte, og hun ser aldri overstilet eller jålete ut. Skuespilleren kombinerer gjerne et blått skinnskjørt med en grønn militærjakke, en rutet tømmerskjorte med en glamorøs hatt og en transparent topp med slitte jeans og en tøff skinnjakke.

På utkikk etter en militærjakke?Få inspirasjon her!

Velg paljetter og glitter til fest

På den røde løperen velger Barrymore detaljrike kjoler, enten med paljetter eller brokademønster. De glitrende kjolene er glamorøse uten å bli for overdådige, og med slike skinnende kjoler er det ikke nødvendig å overdrive tilbehøret. Barrymore holder det stilrent, og bruker gjerne lekre øredobber og et sort skinnbelte til kjolen for å røffe opp antrekket. På føttene har hun ofte et par beige, høye semskede pumps.

På tide å rydde i garderoben? Få gode tips her!

Ikke vær redd for leppestiften

Drew Barrymore er ikke redd for å eksperimentere med produktene i sminkepungen, og bytter mellom rød, lilla og hudfarget leppestift. En leppestift gir det lille ekstra til antrekket, og kan pynte opp ethvert hverdagslig plagg.

Røde lepper er en festfikser!Her er fem produkter du trenger til fest

Vis fram etterveksten

Barrymore har også sikret seg en av sesongens hotteste hårfrisyre, nemlig den totonede hårfargen. Det lyse, stripede håret har fått vokse ut, og det naturlige, mørke håret er godt synlig øverst i håret. Den tydelige etterveksten bidrar til stjernens allerede avslappede stil, og gjør den kule stilen fullkommen.

Relevante artikler videre:

Klassisk stjernestil!Stjel stilen til Olivia Palermo

Bli inpirert av stjernene!Stjel stilen til Lauren Conrad

Slik får du stilen!Stjel stilen til Kate Bosworth!

Hun har en kul og trendy stil til hverdags og fest.Stjel stilen til Diane Kruger!

Publisert: