Slik varierer du den korte frisyren

Det finnes mange måter å variere den trendy, korte klippen på. Her får du ti forskjellige frisyretips til inspirasjon.

Cathrine Elnan
Publisert:

Flere av de kjente stjernene lot lokkene falle i våres, og den korte hårtrenden har fortsatt siden da. Nye Hollywood-yndlinger som Carey Mulligan og Ginnifer Goodwin stråler med kortklipte frisyrer, og er et friskt pust på den røde løperen med sine elegante og trendy pixie-sveiser. Selv om klippen er kort og til tider guttete, er det mulig å kombinere frisyren med en feminin og grasiøs look. Og til tross for at håret er kortklipt, finnes det flere måter å variere hårfrisyren på. Her er ti forskjellige korte og flotte hårstiler.

Halle Berry

Skuespilleren har i flere år hatt en kort og sofistikert hårfrisyre, noe som kler henne veldig godt. Berry gir pixie-sveisen en moderne vri ved å rufse håret til på toppen. Bruk stylingkrem eller paste på de lengste hårpartiene for å få den rette «bed hair»-looken.

Agyness Deyn

Modellen Agyness Deyn har aldri vært redd for å prøve forskjellige hårfrisyrer, og er det heller ikke denne gangen. Hvis du vil gå for den samme klippen skal det være kort-kort på sidene og en liten mohawk på toppen. Frisyren er lett å style, bruk litt gel på for å fiksere håret på toppen, og avslutt med spray.

Kopier frisyren fra catwalken.Få tipsene her!

Ginnifer Goodwin

Skuespilleren fra HBO-serien «Big Love» og filmen «Walk the Line» kvittet seg med de lange lokkene i vår, og fikk umiddelbart et mer edgy utseende. Hvis du vil ha en lignende frisyre ber du frisyren om å klippe luggen i ujevne partier, og håret klipt opp på toppen. Bruk en god hårbørste mens du føner håret, og bruk en paste til å style den fremre luggen.

Carey Mulligan

Den engelske stjernen har en klassisk hårfrisyre som framhever de elegante ansiktstrekkene hennes. Bruk pomade og gre med en børste for å samle den lengste delen av håret i en lugg foran. Det gir den femtitallsaktige sideskillen. Avslutt gjerne med en spray for å feste frisyren.

Vanskelig å ordne håret selv?Her er åtte enkle festfrisyrer

Viola Davis

Den amerikanske skuespilleren styler sin korte klipp med en lang, tung og skarp lugg. Føn håret, kam det framover og dra det til en av sidene for å få den samme frisyren. Hvis du ikke har pinnerett hår fra før av, kan du bruke en rettetang på luggen. Bruk pomade i tuppene for å få de spisse kantene som Viola Davis har.

Janet Jackson

Superstjernen går for en voluminøs, kort frisyre. Hvis du vil kopiere frisyren er det lurt å føne håret slik at det får masse volum. Når det er tørt drar du en tørr, matt stylingkrem gjennom håret med fingrene. Det løfter håret og fikserer frisyren. Til slutt avslutter du med hårspray med hold i.

Sparer du til lengre hår?Slik får du best resultater

Rihanna

Rihanna ser hot ut med den brennende rødfargen og en bred, tung sideskill. Jobb volum inn i det fuktige håret med en mousse, og føn det bit for bit med en rund børste. Bruk den runde børsten til å vri håret mens du føner det, og legg luggen til den ene siden. Spray lett over og bruk en stylingkrem i tuppene.

Hayden Panettiere

Panettiere er kjent for å variere den korte frisyren sin, og på dette bildet har hun gredd håret elegant ned til sidene. Bruk en rund børste mens du bruker hårføneren, og legg håret jevnt inntil hodebunnen. Når det er tørt, grer du det i en dyp sideskill. Til slutt bruker du et glansgivende serum som du drar gjennom håret, det bevarer den glatte, jevne frisyren.

Plei håret ditt riktig!Les vår hårpleie-guide her!

Robyn

Den stilsikre svensken inspirerer stadig fans til å farge håret platinablondt og klippe håret i en kort Robyn-sveis. For å få looken på dette bildet føner du håret i ulike retninger, før du grer det framover mot pannen. Avslutt med en glansgivende spray som holder håret på plass.

Jessica Stroup

Skuespilleren fra serien «90210» har en kort frisyre med lange partier i front. Klippen er et trygt valg hvis du vil klippe håret litt kortere, men samtidig bevare noe av det lange håret. Håret er lett å style, føn håret i en sideskill og avslutt med en pomade i tuppene.

Ønsker du volum?Slik får du superhot hår

Kilde: dailymakeover.com

Relevante artikler videre:

Dårlig hårdag? Dette redder deg fra hårkrisene

Frisørskrekk? Slik blir du fornøyd hos frisøren

Ikke bruk en forume på hårprodukter!Her er de beste nettbutikkene!

Tar du godt nok vare på håret ditt?Les vår hårpleieguide her!

Publisert:

Finn mer innhold om: