16 høstkåper du vil elske - alle under tusenlappen

Høsten er her og sommerjakken må vike for en lun kåpe. Vi viser deg hvordan du bevarer både varmen og stilen.

minMote har lett i både kjede- og nettbutikker etter høstens fineste kåper. Vi har funnet frem 16 varianter som er en sikker investering for sesongen. Velg mellom hvitt, grått, trendy farger eller beigetoner.

Å finne den perfekte høst- og vinterkåpen er ikke enkelt. Det finnes utallige varianter å velge mellom, og mange er usikre på hva de skal gå for når det kommer til både farge og snitt.

Hvitt har i flere sesonger vært en sikker vinner, også om vinteren. Bli en snøprinsesse i en feminin variant med markert liv, eller understrek en minimalistisk stil ved å velge en kåpe med rette linjer og synelig glidelås.

Grått er et tidløst valg, og er hakket mer spennende enn svarte varianter. Fargen passer til alt og gir et klassisk uttrykk uten å bli for kjedelig. Perfekt for deg som liker en herreinspirert stil.

Topp kåpen med et stort og varm ullskjerf - gjerne hjemmestrikket!

For deg som ønsker å sette litt farge på de grå høstdagene, er kåper i burgunder eller grønntoner det heteste valget. Velg mellom klassiske, ensfargede varianter eller lek deg med snitt og mønster.

Disse kåpene passer perfekt til finere anledninger og gjør at du skille deg ut i høstmørket.

Beige kåper går aldri av moten, og her kan du velge mellom lyse jordtoner til en mørke karamellfarger. Invester i tykke strikkegensere om du går for en trechcoat, eller finn et smalt belte du kan spenne om livet på en herrefrakk i ull.

Den mest trendy kåpen er den som er militærinspirert - se etter stramme snitt og gullknapper.

LES OGSÅ:Lady Gaga hyllet Mette-Marits hattedesigner

LES OGSÅ:Alice Dellal viste alt på catwalken:– Dette trikset er billig

LES OGSÅ:Vekk oppsiktmeddenne fargen

Hvordan var din opplevelse i dag?