Dette kan du stjele av mannen din - fem klassikere i herregarderoben

Høsten står for tur, men du trenger ikke å dra på shopping for å se trendy ut. Her er fem plagg du kan stjele i herregarderoben.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Lun strikk og gode basisplagg er et must i høst. I butikkene finner du gode alternativer, men ønsker du å oppdatere garderoben gratis kan du stjele favorittene i garderoben til mannen din.

Grov strikk:

Store, grove strikkejakker er en av høsten varmeste trender. Bytt ut blazeren og skinnjakken med en oversized kardigan. Butikkene bugner av en rekke varianter, men sjekk om du finner en favoritt i garderoben til mannen din før du åpner lommeboken. Kombiner den med jeans og bluse eller sommerkjole og Converse. Ønsker du å definere midjen din kan du bruke den med et belte i livet.

LES OGSÅ: Gutta stjal glansen i norsk design – se bilder fra «Kon-Tiki»-løperen

Fedorahatt:

Fedorahatt er et klassisk tilbehør som ikke går av moten. Sats på en i mørkeblått, svart eller brunt. Vil du ha en mer iøynefallende variant, kan du gå for høstens heteste farge burgunder. Har du en mann med sans for klassikere, kan det være du finner hatter i flere av disse fargene i hans garderobe.

Hvit t-skjorte:

Lag på lag med gode basisplagg er alltid en god løsning i hverdagen. Den enkle, hvite t-skjorten er derfor god å ha og den lar seg kombinere med det meste. Bruk den med et feminint skjørt eller ankelkorte jeans. Style den med høye hæler og iøynefallende smykker.

Rutete skjorte:

Skjorter i børstet bomull er en sikker vinner denne høsten. Sleng den over skuldrene en sen høstkveld, eller bruk den under skinnjakken. Skjorten er fin stylet med jeans og Converse i hverdagen, men kombiner den gjerne med skinnbukser og pumps for en mer rocka stil til fest.

Klokke:

Enkelte antrekk blir mer spennende med et lite hint av maskulinitet. Føler du en hatt blir for mye, kan den store herreklokken være et godt alternativ som kan gi deg det lille ekstra. Jakt ned en klokkevariant med reim i skinn eller kanvas, og kombiner den med enkle armbånd i sølv eller gull.

LES OGSÅ: Dette er motebransjens mektigste kvinne

LES OGSÅ: Dette snittet fremhever figuren din: – Man kan se utrolig feminin og sexy ut

Publisert:

Finn mer innhold om: