Her er produktene Ida Fladen sverger til

Forside

I sminkepungen til TV 2-programleder Ida Fladen (28) finner du mascara og rouge fra H&M. Her er hennes ni «må-ha»-skjønnhetsprodukter, som alle har råd til å sikre seg.

Publisert:
Forside

INGEN JÅLEDAME: Idas beste skjønnhetstips er «å roe litt ned». Det er ikke så farlig om du glemmer å ta av sminken før du legger deg, eller glemmer å vaske håret, sier hun. Foto: Krister Sørbø/VG

Forside

OLJER SEG: Ida bruker babyolje på huden istedenfor body lotion fordi den gjør huden hennes mykere. Natusan babyolje fra DagligvarerDirekte.no, 41 kroner. Foto: Produsenten

Med sin avslappede innstilling til kropp og image har Fladen på rekordtid blitt en populær og folkekjær TV-profil. 28-åringen er også et frisk alternativ fra perfeksjonistiske bloggere og kjendiskvinner. Fladen er middels opptatt av utseendet, og sover heller 20 minutter lenger enn å stå opp for å vaske håret.

- Den dagen jeg oppdaget tørrsjampo var en merkedag i livet mitt. Plutselig kunne jeg sove 20 minutter lenger om morgenen hvis jeg ville. Det skjer ganske ofte kan du si, sier hun og legger til at hun bruker 10 minutter på badet på slike dager.

Det ble nylig kjent at Fladen skal være programleder for TV2s Idol Junior.

Sminke fra H&M

Selv om Ida Fladen har langt, tykt hår de fleste jenter misunner henne for, er hun ikke spesielt bevisst når det kommer til å pleie det.

- Hår bruker jeg minst mulig penger på. Jeg har alltid brukt sjampo og balsam til rundt 20 kroner flasken, og synes det fungerer som en drøm, sier hun og fortsetter:

- Jeg går nesten aldri til frisøren heller. Når jeg først går dit så pleier frisøren å tvinge med meg en hårkur, men den går jo tom etter noen uker, og da er det ganske mange måneder til neste frisørbesøk.

Klikk på bildene for å se merke og pris!

Hår

Sjampo og balsam fra Sunsilk, 45 kroner pr. flaske. Foto: Produsenten

Hår

Tørrsjampo fra Batiste på nelly.com, 69 kroner. Foto: Produsenten

Sminke Ida

Våt eyeliner fra Dior fra sephora.com, ca 240 kroner. Foto: Produsenten

Sminke Ida

Rouge fra H&M, 29 kroner. Foto: Produsenten

- Hva er ditt forhold til sminke?

- Jeg liker følelsen av å gå uten sminke ekstremt godt. Da gnir jeg meg ekstra mye i øynene, bare fordi jeg kan. Samtidig føler jeg meg finere med sminke på huden og litt på øyene. I hverdagen bruker jeg foundation fra The Balm og billig mascara og rouge fra H&M. Noen ganger bruker jeg også øyenskygge fra Mac på bryn og øyelokk, og noen ganger våt-eyeliner fra Dior, sier hun.

- Hva er ditt beste skjønnhetstips?

- He-he... Tror ikke jeg er den rette til å spørre om noe sånt. Men det må vel bli å ta det litt med ro det da. «Ekke» så farlig om du dropper å ta av deg sminken eller ikke rekker å vaske håret. Du kommer langt med et pudder liggende i hverdagsvesken og en tørrsjampo, sier hun.

Sminke

Foundation fra The Balm på Kicks, 169 kroner. Foto: Produsenten

Sminke

Maskara fra H&M, 49 kroner. Foto: Produsenten

Hud

Renseskum fra Cliniderm på Boots Apotek, 119 kroner. Foto: Produsenten

Hud

Ansiktskrem fra REN på Apotek 1, 319 kroner. Foto: Produsenten

Publisert:

Finn mer innhold om: