Guide til årets siste fest

Nyttårsaften er kvelden hvor det er lov å glitre om kapp med fyrverkeriet. Her er alt du trenger for å se fantastisk ut på festen.

Mari Glans
Publisert:

minMote har mange gode tips og mye inspirasjon til hvordan du kan pynte deg til årets siste fest. Nyttårsaften er kvelden for å ta fram partykjolen og gjøre noe ekstra ut av både sminke og hår.

Festantrekket

Den aller hotteste fargen du kan ha på kjolen akkurat nå, er denne fargen her, som blir brukt av alt fra Michelle Obama til filmstjerner på den røde løperen. En sikker partyvinner er metalliske stoffer og paljetter, se hvordan du setter sammen antrekket her! Satser du heller på plagg du allerede har liggende i skapet, får du gode tips til hvordan du kan oppdatere festgarderoben og gjøre den mer trendy.

Silje har hatt dilla på paljetter lenge, se hvordan hun styler paljettkjolen sin. Ukens trendsettere kommer med motetips hver uke, et av dem er å ikke kle deg for noen andre enn deg selv, og dette gjelder også på fest. Få flere tips her!

Du kan også få inspirasjon til antekket fra minMote-redaksjonens favoritter i desember.

Mange falt for kjolen Tone Damli Aaberge brukte under Melodi Grand Prix, nå kan kjolen til Tone bli din. Les hvordan her!

Skoene er en veldig viktig del av antrekket, og for mange er høye hæler et must. Nå kan du få utført en inngrep som gjør høye hæler mer behagelige å gå på. Les mer om saken her!

Bli festens vakreste

Når du har fått antrekket klart, gjelder det å framheve den best mulig. Ikke la gusten hud ødelegge, se hvordan du får glødende hud her.

Sminken setter prikken over i-en på antekket, og på nyttårsaften er det lov å glite litt ekstra. Enten du ønsker en glamorøs, sexy eller glitrende makeup, denne sminken gjør deg til festens vakreste.

Røde lepper har vært hot i høst, men nå er det rosa lepper som gjelder. Se hvordan stjernene bruker fargen her! Det eneste du trenger til er lange, blafrende øyenvipper.

Og uansett hvordan du velger å sminke deg, unngå for all del å se ut som dette!

På hårfronten er det flere ting du kan gjøre før festen. Å farge håret er en enkel måte å forandre håret på, og den hotteste hårfargen akkurat nå er denne. Det er en kjendisfrisyre som er veldig etterspurt om dagen, hvem som har drømmehåret finner du her!

Superstylist Giles har vist Mari hvordan hun raskt og enkelt kan få tre forskjellige frisyrer til festen. Se videoen her!

Relevante artikler videre:

Ikke vær redd for å prøve noe nytt!Oppdater sminkerutinen din

Røde lepper er hot blant stjernene!Se hvem som digger trenden

Ikke havn i sminkefella!Unngå disse feilene

Bli trendy på håret også!Sideskillen er tilbake

Publisert:

Finn mer innhold om: