Fem ting alle jenter alltid bør ha i vesken

Alle trenger å friske opp ansiktet utover dagen, enten man er på jobb eller ute på vift. Her er de fem produktene du alltid bør ha liggende i vesken.

Mari Glans
Publisert:

Dessverre varer ikke sminken man legger om morgenen for evig. Vær, vind, lys og ikke minst dataskjermer stjeler mye sminke i løpet av dagen. Ikke alle vil gå rundt med hele sminkepungen i vesken heller, derfor har vi funnet de fem mest essensielle produktene du trenger for å friske opp sminken i løpet av dagen.

Concealer

Dette er redningen for trøtte ringer under øynene og små urenheter. Ha en flytende concealer på tube med i vesken. Denne er fin å bruke under øynene, men kan også brukes på små urenheter og områder du trenger å dekke litt ekstra.

MinMote.no - Norges største moteside

Pudder

Dette er en livredder i løpet av en lang arbeidsdag. Mange har en tendens til å bli blank i t-sonen i løpet av dagen, og pudder er en perfekt måte å matte ned huden på. Velg et transparent kompaktpudder, og klapp pudderet lett på der du trenger det.

MinMote.no - Norges største moteside

Lipgloss

Lipglossen må friskes opp ofte, og er derfor helt nødvendig å ta med seg hvor enn man er. Nå heller trenden mer mot matte lepper, så et alternativ er å ha med en leppepomade. Det finnes også leppepomader med gloss-effekt for de som vil ha både glans og pleie.

Hårbørste

Håret må alltid fiffes opp i løpet av dagen, så ha alltid med en liten hårbørste eller kam i vesken. Det finnes små hårbørster som man kan brette sammen til halve størrelsen, perfekt til å ha i vesken!

MinMote.no - Norges største moteside

Rouge

Litt friske roser i kinnene må man alltid ha, spesielt etter man har brukt pudder og concealer. De fleste rouger har speil på innsiden av lokket, noe som passer bra om man trenger å friske opp sminken og ikke er i nærheten av et speil Vanligvis er den lillekosten som følger med bannlyst å bruke når man sminker seg, men om den ikker er altfor liten er den fin å bruke i løpet av dagen. Bare pass på så du ikke sminker harde «fartsstriper» i ansiktet.

MinMote.no - Norges største moteside
Følg også minMote.no på Twitter!MinMote.no - Norges største moteside

Hva er dine fem ting som du bare må ha i veska? - Legg igjen en kommentar i feltet under..

Publisert:

Finn mer innhold om: